İşte Benim Golf'üm

Hocam aracınızın şıklığı, fotoğrafların kalitesi ile birlikte daha güzel bir hâl almış :  fakat ön panjur çıtasının size gerekli olduğunu da hatırlatmadan edemeyeceğim [emoji6]
Çok teşekkürler hocam. Buradaki araçların hepsi birbirinden güzel. Bende motosiklet ekipmanlarıyla sizleri bir nebze olsa gülümsetmek istedim :) Panjur çıtasını gördüm evet düşündüm almayı da ama kalitesi nasıldır bilemediğimden pek cesaret edemedim açıkçası. Bir Golf 7 gördüm panjur çıtasını kırmızı yapmış (GTI panjuru değildi yapışkandı) yakından bakınca hayal kırıklığına uğradım sanki pek de kaliteli değil gibi geldi bana, kromunda öyle olmasından korkuyorum açıkçası hocam gerçekte göreyim veyahut kefil olsun biri öyle alırım inş. Saygılar :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler hocam. Buradaki araçların hepsi birbirinden güzel. Bende motosiklet ekipmanlarıyla sizleri bir nebze olsa gülümsetmek istedim :) Panjur çıtasını gördüm evet düşündüm almayı da ama kalitesi nasıldır bilemediğimden pek cesaret edemedim açıkçası. Bir Golf 7 gördüm panjur çıtasını kırmızı yapmış (GTI panjuru değildi yapışkandı) yakından bakınca hayal kırıklığına uğradım sanki pek de kaliteli değil gibi geldi bana, kromunda öyle olmasından korkuyorum açıkçası hocam gerçekte göreyim veyahut kefil olsun biri öyle alırım inş. Saygılar :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam panjur çıtası konumuza sizi davet ediyorum; 

ben dahil panjur çıtası kullanıpta pişman olan şu ana kadar hiç görmedim? Konuyu araştırın, size yeterli gelmezse buluşmaların birinde illa ki panjur çıtası olan bir hocama denk gelirsiniz :'( :'(

Yikattiktan sonra Ankara semalari

280c6583e0417eeeaf3182f6daf0a2a8.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolakAhmet hocam sizin ateş parçası da nazar  çeker gibi maşallah  bi renk  bu kadar mı güzel durur Allah nazarlardan kazalardan korusun

Model 7'im bile can tavanlı [emoji41][emoji41][emoji5]

944b9041658711a417f69acb07ce3589.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlarda detay :)

71fdeda8c9b5d9bc1e83cf087bbbed9b.jpg
6f131f16ce33ae05f199202ec34b8c90.jpg

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@cradlemelih Amin hocam Allah hepimizi korusun [emoji5]

Vw shoptan internet üzerinden alınmış değerli bir arkadaşımın hediyesi [emoji7]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@enpisagor maşallah hocam, bir hocamızında vardı hatırlayamıyorum tam olarak kendi golfüyle yanyana koyup çekmişti sanki, Murat hocam bilir hatırlar kesin? @silvershadow :'(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri