Yanlayacakmış gibi poz vermiş &:![]()
Kis mevsiminde uzuuuun yola cikarken zincirlerimizi aracta bulunduralim. Beklenmedik hava kosullarina karsi tedbirli olalim. Kamu spotu... ☃
![]()
maaşallah... pasifikten sonra ikinci rengim bu
NAZAR DEGMESIN HOCAM GUZEL BİR SECİMmaaşallah... pasifikten sonra ikinci rengim bu![]()
Maşallah Emrah Hocam;
hocam sizin şu fotodan sonra heves ettim, bugün benim çamur içinde yüzen mavişi yıkattım. çayyolunda yerler kuruydu sıkıntı yoktu. usul usul cepaya gidip kurusun diye kapalı yere de koydum. 2-3 saat gezindim ablam aradı. çukurambara gelsene oturalım dedi.
Maşallah Hocam araç on numara
Hocam jantlar tam benim istedigim gibi 18 serron orjinalmidir acaba? Nasil temin ettiniz? Araba muhteşem gozukuyor nazar degmesin.
hocam aynaları ben yaptırdı fakat seronn özellikle aldım aracı 4 ay bekledimMaşallah Emrah Hocam;
Sizin araç üzerinde bir hayli çalışılmış belli.
Piano black ayna kapakları Jantlardaki siyah fonla kontrast.
Serron mu o jantlar?
Eğer doğru ise ve orijinalse sanırım siz ilksiniz..
Maşallah.Merhaba arkadaşlar,
Golf'ümü aldığımdan beri yalnız Meguiar's ürünleri ile yıkatıyor olmama rağmen, boya koruma yaptırmadığımdan kuş pislikleri ve reçine izleri çok canımı sıkıyordu. Epey gecikmeli olsa da, en azından bundan sonrasına fayda sağlaması için geçen hafta Diamond Gloss boya koruma yaptırdım. Her ne kadar eski izler boyaya nüfuz ettiği için kısmen çıkmamış olsa da araca belirgin bir parlaklık ve canlılık geldi.
Araçlarını yeni teslim alacak arkadaşlara -eğer zaten düşünüyorlarsa- boya korumayı hemen yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Zira gittiğim yerde bayiden yeni çıkmış bir Tornado Kırmızısı Golf seramik kaplama için bekliyordu.
Sevgi ve saygılarımla
Ekli dosyayı görüntüle 1680
Ekli dosyayı görüntüle 1681
Ekli dosyayı görüntüle 1682
Ekli dosyayı görüntüle 1683
Ekli dosyayı görüntüle 1684
Ekli dosyayı görüntüle 1685
Değerli Emrah Hocamhocam aynaları ben yaptırdı fakat seronn özellikle aldım aracı 4 ay bekledimhocam 18 jantlar