İşte Benim Golf'üm

a2a49eb5791c9aa9e0836fe3666b836a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yikattiktan sonra Ankara semalari

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam sizin şu fotodan sonra heves ettim, bugün benim çamur içinde yüzen mavişi yıkattım. çayyolunda yerler kuruydu sıkıntı yoktu. usul usul cepaya gidip kurusun diye kapalı yere de koydum. 2-3 saat gezindim ablam aradı. çukurambara gelsene oturalım dedi.

gidiş o gidiş...

çukurambarın içinde her taraf suydu

eve geldim, arabanın etek altını ve ön tarafını b.k götürüyor şu anda

acayip canım sıkıldı. 

fotoğraf falan çekecektim, 2 saat durmadı temiz olarak

s=alsaa

bu arada @EMRAH ATTS hocam o jantlar net serron. nasıl edindiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Golf'ümü aldığımdan beri yalnız Meguiar's ürünleri ile yıkatıyor olmama rağmen, boya koruma yaptırmadığımdan kuş pislikleri ve reçine izleri çok canımı sıkıyordu. Epey gecikmeli olsa da, en azından bundan sonrasına fayda sağlaması için geçen hafta Diamond Gloss boya koruma yaptırdım. Her ne kadar eski izler boyaya nüfuz ettiği için kısmen çıkmamış olsa da araca belirgin bir parlaklık ve canlılık geldi.

Araçlarını yeni teslim alacak arkadaşlara -eğer zaten düşünüyorlarsa- boya korumayı hemen yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Zira gittiğim yerde bayiden yeni çıkmış bir Tornado Kırmızısı Golf seramik kaplama için bekliyordu.

Sevgi ve saygılarımla :)

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle 1683

image.jpeg

image.jpeg

Hocam jantlar tam benim istedigim gibi 18 serron orjinalmidir acaba? Nasil temin ettiniz? Araba muhteşem gozukuyor nazar degmesin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallah Emrah Hocam;

Sizin araç üzerinde bir hayli çalışılmış belli.

Piano black ayna kapakları Jantlardaki siyah fonla kontrast.

Serron mu o jantlar?

Eğer doğru ise ve orijinalse sanırım siz ilksiniz..
hocam aynaları ben yaptırdı fakat seronn özellikle aldım aracı 4 ay bekledim:) hocam 18 jantlar

Merhaba arkadaşlar,

Golf'ümü aldığımdan beri yalnız Meguiar's ürünleri ile yıkatıyor olmama rağmen, boya koruma yaptırmadığımdan kuş pislikleri ve reçine izleri çok canımı sıkıyordu. Epey gecikmeli olsa da, en azından bundan sonrasına fayda sağlaması için geçen hafta Diamond Gloss boya koruma yaptırdım. Her ne kadar eski izler boyaya nüfuz ettiği için kısmen çıkmamış olsa da araca belirgin bir parlaklık ve canlılık geldi.

Araçlarını yeni teslim alacak arkadaşlara -eğer zaten düşünüyorlarsa- boya korumayı hemen yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Zira gittiğim yerde bayiden yeni çıkmış bir Tornado Kırmızısı Golf seramik kaplama için bekliyordu.

Sevgi ve saygılarımla :)

Ekli dosyayı görüntüle 1680

Ekli dosyayı görüntüle 1681

Ekli dosyayı görüntüle 1682

Ekli dosyayı görüntüle 1683

Ekli dosyayı görüntüle 1684

Ekli dosyayı görüntüle 1685
Maşallah. 

Gözlerimi kamaştırdı Hocam vallahi

hocam aynaları ben yaptırdı fakat seronn özellikle aldım aracı 4 ay bekledim:) hocam 18 jantlar
Değerli Emrah Hocam

Maşallah.

Aklıma bir çok soru üşüştü. ..

Spor süspansiyon mu tercih ettiniz? Yoksa DCC Mi?

Satış temsilciniz Umut Bey mi?

Diğer donanımlarınız nelerdir?

Teklif formunuzu halen saklıyorsanız paylaşır mısınız?

Serron jantları nerde gördünüz ve nasıl sipariş verdiniz?

Naçizane önerim; forumda tek olan bu jant lafın ön plana çıkacağı bir avatar seçebilirsiniz.

Birkaç pozu serron konusuna ve günbatımı kırmızı konusunda  da alsak?

Geri