İşte Benim Golf'üm

@EMRAH ATTS; Hocam maşallah . Allah nazarlardan saklasın çok güzel görünüyor. 

Size bir sorum olacak; Spor Süspansiyon ve Serron birlikteliğini nasıl buldunuz? Genel izlenimleriniz nasıl? 

onceki golfume göre bu kat kat iyi esnemesi biraz sert ama adı ustunde spor suspansiyon:)

@EMRAH ATTS Emrah Hocam bu güzelliği sayfalara mahkum etmeyin sadece, galerinize de ekleyebilirseniz her daim görünebilir olsun :)

Örn: Mail imzamdaki araç resmimin üzerine tıklayınız :)

jantı tavsiye etti muzaffer abi zaten süspansiyonun beraberinde olduğunu söyledi
@EMRAH ATTS ; Eyvallah hocam. Benim aracımda da spor süspansiyon var ve fakat jantlar 17" . İstanbul için 18" ile birlikte Spor Süspansiyon nasıl olur hiç deneyimlemedim. 18" i DCC ile da almak mümkün fakat bir miktar konfor gitse de dayanıklılık olarak ben de Spor Süspansiyon tercih ederdim . Bir de o tok - basan gidisi daha keyifli. Zamanla KM yaptıkça siz de bir ara izlenimlerinizi genişletirseniz çok memnun oluruz. Saygılar...

@EMRAH ATTS ; Eyvallah hocam. Benim aracımda da spor süspansiyon var ve fakat jantlar 17" . İstanbul için 18" ile birlikte Spor Süspansiyon nasıl olur hiç deneyimlemedim. 18" i DCC ile da almak mümkün fakat bir miktar konfor gitse de dayanıklılık olarak ben de Spor Süspansiyon tercih ederdim . Bir de o tok - basan gidisi daha keyifli. Zamanla KM yaptıkça siz de bir ara izlenimlerinizi genişletirseniz çok memnun oluruz. Saygılar...
hocam tek sıkıntım cok gupurtü yapıyor lastıklere 0 puan veriyorum bırıgestone s001 para verılmez

Merhaba arkadaşlar,

Golf'ümü aldığımdan beri yalnız Meguiar's ürünleri ile yıkatıyor olmama rağmen, boya koruma yaptırmadığımdan kuş pislikleri ve reçine izleri çok canımı sıkıyordu. Epey gecikmeli olsa da, en azından bundan sonrasına fayda sağlaması için geçen hafta Diamond Gloss boya koruma yaptırdım. Her ne kadar eski izler boyaya nüfuz ettiği için kısmen çıkmamış olsa da araca belirgin bir parlaklık ve canlılık geldi.

Araçlarını yeni teslim alacak arkadaşlara -eğer zaten düşünüyorlarsa- boya korumayı hemen yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Zira gittiğim yerde bayiden yeni çıkmış bir Tornado Kırmızısı Golf seramik kaplama için bekliyordu.

Sevgi ve saygılarımla :)
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın,

boya korumayı nerde kaça yaptırdınız hocam? ben de yeni araç için yaptıracağım...

@EMRAH ATTS Hocam maaşallah, allah kaza bela vermesin.
Çok estetik bir kombinasyon olmuş. 17' de Madrid, 18' de Serron Gün Batımı Kırmızısı mükemmel oluyor.
Bol bol fotoğraflarsınız artık bu güzeli :)

Geri