İşte Benim Golf'üm

@EMRAH ATTS Hocam maaşallah, allah kaza bela vermesin.
Çok estetik bir kombinasyon olmuş. 17' de Madrid, 18' de Serron Gün Batımı Kırmızısı mükemmel oluyor.
Bol bol fotoğraflarsınız artık bu güzeli :)

@EMRAH ATTS Hocam maaşallah, allah kaza bela vermesin.
Çok estetik bir kombinasyon olmuş. 17' de Madrid, 18' de Serron Gün Batımı Kırmızısı mükemmel oluyor.
Bol bol fotoğraflarsınız artık bu güzeli :)
hocam kısmetse buluşmada şhow yapıcaz :D

@magic

Çok teşekkürler, sağolun. Boya korumayı Ziebart Güneşli'de yaptırdım. Kampanya devam ederken önceden fiyat aldığım için nakit 550 TL'ye mal oldu. (İstanbul'daki tüm bayileri aradım, diğer bayiler 1 yıllık araç olduğundan 749 ila 839 arası fiyat verdiler. Sıfır araç için daha düşük fiyat alırsınız.) Yıkama ve boya koruma işlemleri 4-5 saatte bitti. İlk 1 hafta aracın yıkanmaması gerektiğini vurguladılar, bekliyorum. Bir de eğer yaptırırsanız, makinenin girmediği yerler için genel bir kontrol yapıp, elle müdahale etmelerini istemenizi tavsiye ederim. Benim kullanımıma göre yapılan işlemin 1,5-2 sene gidebileceğini söylediler. 

@magic

Çok teşekkürler, sağolun. Boya korumayı Ziebart Güneşli'de yaptırdım. Kampanya devam ederken önceden fiyat aldığım için nakit 550 TL'ye mal oldu. (İstanbul'daki tüm bayileri aradım, diğer bayiler 1 yıllık araç olduğundan 749 ila 839 arası fiyat verdiler. Sıfır araç için daha düşük fiyat alırsınız.) Yıkama ve boya koruma işlemleri 4-5 saatte bitti. İlk 1 hafta aracın yıkanmaması gerektiğini vurguladılar, bekliyorum. Bir de eğer yaptırırsanız, makinenin girmediği yerler için genel bir kontrol yapıp, elle müdahale etmelerini istemenizi tavsiye ederim. Benim kullanımıma göre yapılan işlemin 1,5-2 sene gidebileceğini söylediler. 
iyi fiyata yaptırmışsınız, yeni araca 700 istiyorlarmış...

@magicÇok teşekkürler, sağolun. Boya korumayı Ziebart Güneşli'de yaptırdım. Kampanya devam ederken önceden fiyat aldığım için nakit 550 TL'ye mal oldu. (İstanbul'daki tüm bayileri aradım, diğer bayiler 1 yıllık araç olduğundan 749 ila 839 arası fiyat verdiler. Sıfır araç için daha düşük fiyat alırsınız.) Yıkama ve boya koruma işlemleri 4-5 saatte bitti. İlk 1 hafta aracın yıkanmaması gerektiğini vurguladılar, bekliyorum. Bir de eğer yaptırırsanız, makinenin girmediği yerler için genel bir kontrol yapıp, elle müdahale etmelerini istemenizi tavsiye ederim. Benim kullanımıma göre yapılan işlemin 1,5-2 sene gidebileceğini söylediler. 
Hocam diamond gloss mu yaptırdınız?

@kdombayci

Sent from my iPhone using Tapatalk

@kdombayci 

hocam 4-5 saat diamond gloss yeterli oluyor mu onu merak ettim ben?

Murat Hocam isterseniz Ziebarttan beraber teklif alalım ne dersiniz? indirim uygularlar belki? :)  @maniax

Bayağı varmış yau, o zaman ben ziebarta bi uğrayayım [emoji4]

@maniax

Bayağı varmış yau, o zaman ben ziebarta bi uğrayayım [emoji4]

@maniax
Bu teklif alsana sefik hocam. Ben gelebilirim belki inceledikten sonra.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2544c17fdcbeff8183e66d0282136040.jpg
[emoji41][emoji41]

@fcsrn Golf özel tabii ki, arkada da fiat 2014 yılı takvimi var, nette öyle bir uygulamaları vardı, sen düzenliyor, tasarlıyordun ve adresine sana özel üzerinde ismin yazılı bir şekilde geliyordu, 2013 ve 14 te aldım ama sonra kaldırdılar.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri