İşte Benim Golf'üm

@kimi-emd@Orhan Hoca

Hayaller Dijon, Durban, Madrid hayatlar Dover   :000064-medium:

Aslında bende isterim değiştirmek ama bu ara imkansız belki önümüzdeki sene yada yazdan sonra şuandan sonra arabaya ufak dokunuşlar dışında hiçbirşey yapamam ne yazıkkı :(

@kimi-emd@Orhan Hoca

Hayaller Dijon, Durban, Madrid hayatlar Dover   :000064-medium:

Aslında bende isterim değiştirmek ama bu ara imkansız belki önümüzdeki sene yada yazdan sonra şuandan sonra arabaya ufak dokunuşlar dışında hiçbirşey yapamam ne yazıkkı :(
Olsun Hocam düşük hızda ilerlerken çok güzel görünüyor 5 kollu spor jantlar.. :)

En azından Audi de oluyor BMW'de oluyor da bizde neden olamıyor?

Şu güzelliğe dikkat

rQvqAm.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@kimi-emd@Orhan HocaHayaller Dijon, Durban, Madrid hayatlar Dover   :000064-medium:

Aslında bende isterim değiştirmek ama bu ara imkansız belki önümüzdeki sene yada yazdan sonra şuandan sonra arabaya ufak dokunuşlar dışında hiçbirşey yapamam ne yazıkkı [emoji20]
Hocam gun metal / siyah renk doverlar beyaz Golfe çok yakışıyor. Tavsiye ederim :)

@silvershadow

Evet abi bende denk gelince özellikle bakıyorum günde 2-3 tane geçiyor dükkanın önünden güzel ama bazen de Durban geçiyor led stoplu falan off :)

@Nektar

Hocam daha öncede söylemişlerdi bunu baktık jantı değiştiremiyoruz bir deneme yapacağız :)  Fotosuna denk gelmedim hiç kafamda canlanamıyor nasıl olacağı. Yinede sağoun aklımın ucunda duracak.

@KabileReisi Hocam aracınızı çok güzel yapmışsınız herşey yerli yerinde tek eksik jant takımı kalmış onuda tamamlarsanız araç biblo gibi olur ama şiddetle madrid öneriyorum ankarada cam tavan beyaz Madrid jantlı highline golfü birebir gördüm bu kadar mı güzel olur inşallah sizde en kısa zamanda gönlünüzdeki jantları alırsınız burdada paylaşırsınız :)

@kimi-emd

Sağolun hocam güzel düşünceleriniz için inşallah uygun ortamı yaratabilirsem jantlar kaldı sadece kafamda onun dışında da yapacağım birşey yok belki ayna kapaklarını siyah yaparım ama kısmet tabi :)

@kimi-emd

Sağolun hocam güzel düşünceleriniz için inşallah uygun ortamı yaratabilirsem jantlar kaldı sadece kafamda onun dışında da yapacağım birşey yok belki ayna kapaklarını siyah yaparım ama kısmet tabi :)
Hocam inşallah en kısa zaman da jantları takarsınız. Ayna kapaklarına gelince forumda bir arkadaşımız gri orjinal ayna kapağı takmıştı. Gri kapağı da bi değerlendirin isterseniz. Beyaz golfü ayrı bir havaya büründürüyor. Bu arada normalde beyaz renk araçla pek aram yok ama sizin aracı cam tavanla  gördükten sonra  beyaz rengi tungsten ve pasifiğin yanına  opsiyon olarak ekledim.  :)

@kimi-emd

İnşallah hocam sağolun, Golf R ayna kapaklarını alan @theGenius Hüseyin kardeşim onun arabasına baka baka bu hale getirdim sağolsun :)

@KabileReisi Hocam ben @theGenius hüseyin hocamın nickini hatırlayamadım  bu sebeple  yazamadım umarım  kusura bakmaz ama  jantları takınca kesinlikle resim istiyorum :)  

@kimi-emd

Böyle konusunca gaza geliyor insan ama sonra kalıyor olduğu yerde :)

Kusura bakmaz bence insanlık hali sonra forumumuzda kimse kimseye gönül koymadı şimdiye kadar okuduğum mesajlarda, buda bizim farkımız herhalde :)

Geri