İşte Benim Golf'üm

Tornado ve pasifik mavi kardeşliği :)

IMG-20160227-WA0001.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Emrah hocam maşallah, ikisi de ateş ediyor değil, füze atıyor demek lazım, Allah kaza bela vermesin harika görünüyorlar :'(

Durban Jant çok güzel duruyor Maşallah Kullanan arkadaşlara sorum olacak sertlik yönünden nasıl spor süspansiyonla birlikte çok konforsuz hissettiriyor mu 16-17 inç jantla arasında çok fark var mı ?

Durban Jant çok güzel duruyor Maşallah Kullanan arkadaşlara sorum olacak sertlik yönünden nasıl spor süspansiyonla birlikte çok konforsuz hissettiriyor mu 16-17 inç jantla arasında çok fark var mı ?
Ben iki haftadır kullanıyorum hocam.. yani öyle aman aman bir fark yok.

emrah ve cüneyt ortalığı yakıp kavurdunuz yine.... maşallah sizlere allah kaza bela vermesin....

Tornado ve pasifik mavi kardeşliği :)

Ekli dosyayı görüntüle 2256
Bordo mavi derim ben buna ;)  Şu Pasifik tek başına stoplar ile Bordo Mavi oluyor. Sırf bu yüzden bir sonraki aracım Pasifik mavi, gece mavi, yarış mavi ( Ah bütçe olsa) bu renklerden biri olacak. Leon'da bu yarış maviye çok yakın bir renk var. Golf'e haksızlık var. 

Bütün renkler golf'e yakışır lakin tornado kırmızı çooook yakışıyor :'(

goremedigim yerleri nerden buluyoda siliyo BABAMM :000108-medium:   

IMAG0214.jpg

IMAG0212.jpg

IMAG0207.jpg

@silvershadowbunlarin aynisni yapiyorum ciiden aliskanlik olmus  s=s16  okuyunca benim yaptiklarimi siralimis dedim hocam

Mat siyah ön tampon eki ve marşpiyeller ile Tungsten Highline;

bDDYr0.jpg

Bende 17 dover kullanırken yeni aracımla birlikte 18 durbana geçmiş bulunuyorum.İki haftadır kullanıyorum öyle çok fark hissedilmiyor ama spor yay çok önemli ondan kaynaklıda olabilir çünkü yay takmadan 18 jant takan komsum hiç memnun değil aracından soğudu nerdeyse.

Geri