Hallettim Emrah Hocam
Hocam tamamen sıradan alınan plaka. Hatta st olan sevgili hanfendi önce ruhsatla plakayı çıkartmış sonra beni arayıp inşallah galatasaraylısınızdır demiştiMAşallah Hocam çok tatlı duruyor. Bu arada dikkatimi çekti Plaka özel mi acaba Genius u andırıyor sanki [emoji4]
Hocam orjinal vw aksesuarı, ön tampon eki. Bendeki araç renginde değil mat siyaha boyanmış hali.@Negatiwe Hocam ön ekin daha detaylı fotosunu paylaşır misimiz ? Bir ürün hangi araca ait?
Hocam bende merak ettim gerçekten tungsten gri araçta nasıl durduğunu daha ayrıntılı önden yandan. Uygulamanızın bir kaç fotoğrafını daha koyarsanız çok sevinirim.Hocam orjinal vw aksesuarı, ön tampon eki. Bendeki araç renginde değil mat siyaha boyanmış hali.![]()
Hoşbulduk hocam. Valla Golf'ü sattığınız için üzüldüm. Ama hayırlısı olsun. Sizin gibi birisinin buralardan kopmamasına sevindim.@tismo hoşgeldin ismetcan.golf6 satıldı.
En kısa zamanda söz hocam. Montaj bitince ayak üstü acele çekmiştim.Hocam bende merak ettim gerçekten tungsten gri araçta nasıl durduğunu daha ayrıntılı önden yandan. Uygulamanızın bir kaç fotoğrafını daha koyarsanız çok sevinirim.![]()
Emrah hocam aracınızı veya benzerini b.düzünde gördüm sanırım.