İşte Benim Golf'üm

@maniax hocam vw shopta sadece lacivert ve gri renk olanı vardı, benim beyaza en yakın gri diye bu olmuş.

hocam vw shopta sadece lacivert ve gri renk olanı vardı, benim beyaza en yakın gri diye bu olmuş.

Plaka olayı değişmez sanırım, ama ufak bir kağıda biz yazıp yapıştırabiliriz.

Gerçekten tüm detayları düşünmüşler çok cool, araç içinden direksiyonu çevirinde lastikler donuyor, anahtarsız çalıştırma vb de var [emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@maniax hocam vw shopta sadece lacivert ve gri renk olanı vardı, benim beyaza en yakın gri diye bu olmuş.

hocam vw shopta sadece lacivert ve gri renk olanı vardı, benim beyaza en yakın gri diye bu olmuş.

Plaka olayı değişmez sanırım, ama ufak bir kağıda biz yazıp yapıştırabiliriz.

Gerçekten tüm detayları düşünmüşler çok cool, araç içinden direksiyonu çevirinde lastikler donuyor, anahtarsız çalıştırma vb de var
emoji5.png

Sent from my iPhone using Tapatalk
CAN tavan açılmıyosa olmaz :D

Hocam panjur çıtası konumuza sizi davet ediyorum; 
ben dahil panjur çıtası kullanıpta pişman olan şu ana kadar hiç görmedim? Konuyu araştırın, size yeterli gelmezse buluşmaların birinde illa ki panjur çıtası olan bir hocama denk gelirsiniz:'( :
Çok teşekkürler hocam hemen inceliyorum [emoji106] [emoji4]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12642904_10154543528682067_7188522614080543704_n.jpg

Kis mevsiminde uzuuuun yola cikarken zincirlerimizi aracta bulunduralim. Beklenmedik hava kosullarina karsi tedbirli olalim. Kamu spotu... ☃

:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri