Hocam maşallah :'( haziran ayında Balıkesire geleceğim görüşmek tanışmak isterim sizinle.
Hocam Ayvalık dediniz beni benden aldınız, oralarda az vakit geçirmedim, bir fiil 15 senedir Altınolukta yazlığımız var ailecek her yaz gideriz oraya, temiz havası kumsalı güneşi çok severim orayı, zaten Balıkesirin yarısı körfeze gider yaz olduğu zaman :'(@cradlemelih memnuniyetle haber vermeniz yeterli, ben ayvalıktayım aramız 120 km ama sorun değil,sizi ayvalık'a beklerim çok daha güzel nacizane bir fotoğraf
Ekli dosyayı görüntüle 3160
En sevdigim tatil rotam benim de cunda turkiyede, kalabalik baslamadan her sene mayis basinda gidiyorum. Aksilik olmazsa yine ordayim bu mayis@cradlemelih memnuniyetle haber vermeniz yeterli, ben ayvalıktayım aramız 120 km ama sorun değil,sizi ayvalık'a beklerim çok daha güzel nacizane bir fotoğraf [emoji4]
/monthly_2016_04/3792246.jpg.240f5ba2d664792bb331a0aa6eb984eb.jpg
vay hocam dimi.bekleriz geldiğinizde haber veriniz.En sevdigim tatil rotam benim de cunda turkiyede, kalabalik baslamadan her sene mayis basinda gidiyorum. Aksilik olmazsa yine ordayim bu mayissimdiden tas kahve, ahtapot, sicak ot ve mezeler aklimda
![]()
![]()
Ins[emoji4] siz surekli oralardasiniz sanirim, keyfini cikartin stresten uzak yasam[emoji4]vay hocam dimi.bekleriz geldiğinizde haber veriniz. [emoji4]