İşte Benim Golf'üm

@Jesigeçmiş olsun degerli hocam bu kırmızılarda böyle bi sorun var bende yeni aldığımda bir lastık degişimi yaptım bu sebepten dolayı sorun büyük değilse can saglığı olsun adnan bey yardımcı olmamı istediğiniz bir hususta elimden geleni yaparım hayırlı yolculuklar dilerim

Moderatör tarafında düzenlendi:
@cradlemelih memnuniyetle haber vermeniz yeterli, ben ayvalıktayım aramız 120 km ama sorun değil,sizi ayvalık'a beklerim çok daha güzel nacizane bir fotoğraf  :)

Ekli dosyayı görüntüle 3160
Hocam Ayvalık dediniz beni benden aldınız, oralarda az vakit geçirmedim, bir fiil 15 senedir Altınolukta yazlığımız var ailecek her yaz gideriz oraya, temiz havası kumsalı güneşi çok severim orayı, zaten Balıkesirin yarısı körfeze gider yaz olduğu zaman :'(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı sabahlar,gününüz aydın cumanız mubarek olsun.

Yine bir yol hikayesinin başlangıcı bugün,sabah Pendik'ten Yalova'ya feribotla geçip devamında Bursa Mudanya yolu üzerinde ilk mola.

İşlerimi çabuk toparlayabilirsem öğle vakti gibi fazla geç kalmadan Nevşehir'e devam,konaklama Nevşehir'de eski bir dostumun işlettiği Peri Tower otelde olacak inşallah.

Cumartesi sabah Allah kısmet ederse öğle saatleri gibi fazla gecikmeden Ankara'ya devam,öğleden sonraki toplantı bitimine istinaden hayırlısı ile İstanbul'a eve dönüş olarak planlandı.

Herkese Mutlu haftasonları dilerim,esen kalın ;) :)  

@cradlemelih memnuniyetle haber vermeniz yeterli, ben ayvalıktayım aramız 120 km ama sorun değil,sizi ayvalık'a beklerim çok daha güzel nacizane bir fotoğraf [emoji4]

/monthly_2016_04/3792246.jpg.240f5ba2d664792bb331a0aa6eb984eb.jpg
En sevdigim tatil rotam benim de cunda turkiyede, kalabalik baslamadan her sene mayis basinda gidiyorum. Aksilik olmazsa yine ordayim bu mayis:) simdiden tas kahve, ahtapot, sicak ot ve mezeler aklimda[emoji16][emoji16]

En sevdigim tatil rotam benim de cunda turkiyede, kalabalik baslamadan her sene mayis basinda gidiyorum. Aksilik olmazsa yine ordayim bu mayis:) simdiden tas kahve, ahtapot, sicak ot ve mezeler aklimda
emoji16.png
emoji16.png
vay hocam dimi.bekleriz geldiğinizde haber veriniz. :)

Tatil sohpetlerini sewerim

Bende geçen yıl altınoluk- Altıner oteldeydim.küçük tatil köyü gibi güzel bir yerdi.altınoluk çarşıya 5-6 km falan.ondan öncede 2 sezon ayvalık sarımsaklı karakaş motelde kaldım.bu güzargah gerçekten çok güzel.bu fetiye düşünüyorum ama 1000km çekecek nasıl o yolu giderim bilmem.olmazsa yine altınerde kalırım 5-6 gece yeter..1.2 fındık motorlum zeus altarına tırmanabilcekmi bakalım??

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

@Jesi Hocam geçmiş olsun. Hayırlı kandiller. Hayırlı yolculuklar. Radarlara dikkat aman yavaş hocam s=bigstar

Bu renkleri görünce insan beyaz golf aldığına pişman oluyor resmen [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

e35a68b92a52b16a924aeaa7c341de5f.jpg

Cizgiye sifir girmek bizim isimiz [emoji4]

12663654f4489b824cd787c79f89a395.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@gokberks Gökberk Hocam maşallah :)  Otoparklarda hepimiz birer çizgi cambazı olduk desek yerinde bir tabir olur :)

Geri