İşte Benim Golf'üm

Tatil sohpetlerini sewerim

Bende geçen yıl altınoluk- Altıner oteldeydim.küçük tatil köyü gibi güzel bir yerdi.altınoluk çarşıya 5-6 km falan.ondan öncede 2 sezon ayvalık sarımsaklı karakaş motelde kaldım.bu güzargah gerçekten çok güzel.bu fetiye düşünüyorum ama 1000km çekecek nasıl o yolu giderim bilmem.olmazsa yine altınerde kalırım 5-6 gece yeter..1.2 fındık motorlum zeus altarına tırmanabilcekmi bakalım??

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Altınoluğa hep emekli yeri derler, fakat ben pek inanmam buna, oradaki doğa güzelliği hiçbir yerde yok, plajları mavi bayraklıdır, kazdağlarının oksijenini sabah saatlerinde gün aymaya yakın bir yürüyüşe çıktığınızda ciğerlerinizin her noktasında hissedebilirsiniz, bir ara astım hastanesi kurulmuştu sonradan kapandı ticari sebeplerden dolayı, çok pahalı bir yerde değildir, bende tatil yapacak tüm hocalarımın değerlendirmesi gereken bir yer :'(  siz inşallah bu senede oraya gidersiniz, zeus altarı konusunda ise şüphem yok çıkacaktır kesinlikle o güzelim golf :'(

Uzun zamandir yakita bakmiyordum, tamamen istanbul ici kullanimim boyle suanda. Zaman zaman yogun trafige giriyorum ama ortalama hizim 32. 1.2tsi manuel arac.

b1b6c057f2dfbc9ff7425665284d0f1c.jpg
702df438d84acc967f980c051e565337.jpg
ebf6db00d6e8e99596c0286d34e5bbad.jpg

@Jesi Yüksek hızlarda aracın dengesi kusursuz. Lastik havalarının ayarı çok iyi olmalı,düzgün olmayan lastik basınç ayarları aracın dinamik sürüşünü olumsuz bir şekilde etkiler. Golf :'(

image.jpeg@Jesi

Paslanmaz çelik egsoz ucu taktırmanızı tavsiye ederim. Çok şık gösterecektir. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar herkese Mutlu haftalar [emoji4]Yeni bir yol hikayesi beni bekler,kalın sağlıcakla [emoji6] 

/monthly_2016_04/image.thumb.jpeg.d9faa8b03c124aaa4b089d3a8fd9454c.jpeg
Hocam masallah dikkatli sürün. Sirket veriyor mu benzin parasını?

1 ayda 8 bin km yılda 100 bin civari yapar. :) )

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolakdeğerli hocam adnan abimiz şirketin ta kendisi az önce beni aradı yazamıyorum musaitsen yerime yazarmısın dedi 

yakıtla ilgili sorunu yok  :('

@Jesi

@Jesisanırım golfün enn çok keyfini çıkartma fırsatını adnan abimiz buluyor saygıyla selamlıyorum :000074-medium:

g8DMQL.jpg

Hafta sonu olunca araba bile piknik moduna geçiyor :)

Geri