İşte Benim Golf'üm

@theGenius

YOk kardeşim senin arabanın pozları yanında benimki hiç birşey ama buna şükür :D

@Jesi Yüksek hızlarda aracın dengesi kusursuz. Lastik havalarının ayarı çok iyi olmalı,düzgün olmayan lastik basınç ayarları aracın dinamik sürüşünü olumsuz bir şekilde etkiler. Golf :'(
hocam ben genelde tek biniyorum araca nadiren 2 kişi oluyor. kapıda 32 psi yazıyor, 31 bastım sıkıntı çıkartır mı yüksek hızlarda ?

geçen gün yanlışlıkla 200 yaptım 140 ile falan gidiyorum sandım. ilk defa bu arabayla 200 yaptık yanımda Semih hoca @kimi-emd vardı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@jajaja@jajaja Hocam önler 32 psi olursa daha iyi olur. Yüksek hızlarda lastikler(32psi)  fazla ısınmaz,dreksiyon daha hafif olur,yakıtta bir miktar düşüş olur. Arka lastiklerin havası söför ve tek yolcu için 31ps olabilir.Lastik basıncını lastikler soğuk olduğunda kontrol edin. Sıcak lastikler üzerinde yapılacak ölçümler yanlış olur. Lastikler araç 1-2km kullanıldıktan sonra ısınır ve bundan sonra hareketsiz halde üç saat sıcak kalır. 

Yol hikayeleri vol.5

Nevşehir'den Mersine devam inşallah,zira buralar çok soğuk :)

İstanbul Kartal otoban öncesi 215.00 TL benzinle depoyu fulledim,740 km yol yaptım (İstanbul Nevşehir) hiç mola vermeden,130 km lik benzin var hala depoda yani demek istediğim nerdeyse dizel gibi yakıyor ve de sessizce ;)  

Ekli dosyayı görüntüle 3300

Ekli dosyayı görüntüle 3301

Ekli dosyayı görüntüle 3302

Ekli dosyayı görüntüle 3303

Ekli dosyayı görüntüle 3304

Ekli dosyayı görüntüle 3305

Ekli dosyayı görüntüle 3306

Ekli dosyayı görüntüle 3307

Ekli dosyayı görüntüle 3308

Moderatör tarafında düzenlendi:
d6cdc89ca1f3eb1f00586d34d8a4c173.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

d65e237430b9c251394679863456032c.jpg

Pusuya yatan golf [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Jesi hocam yolunuzda farınızda açık olsun. Aracınızda hayırlı olsun bu arada. 

Bu şekilde giderseniz ilk bakıma girecek üyemiz siz olacaksınız gibi :)

Geri