forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Hocam 16inch jant için direkt Comfortline 'nın Dover jantlarına bakın herkes öyle yapıyor., bi ara forumda satılık ilanlar kısmında satan arkadaşlar vardı., hatta hatırladığım kadarıyla bi arakadaş 16inch dover jantı ile beraber 5.000km yol yapmış Nokian WR D4 lastiğini beraber satıyordu diye haturlıyorum ama üzerinden biraz zaman geçti sanırsam., sattı mı bilmiyorum, Forumda satılık ilanları kısmından bi satanları inceleyin eski tarihli de olsa arkadaşlar ile iletişime geçin çünkü bazı arkadaşlar jantları elinden çıkarmamış olsalar bile açtıkları konuyu güncellememiş oluyorlar (eski tarihli olsa bile)., kesin satılmıştır diyorsun ama hala satılmamış oluyorlar., ünlü sarı siteye de bakın., Jantta kargo sorun olmaz herkes zaten kargo ile gönderim yapar.,Çok teşekkür ederim hocam gayet aydınlatıcı bilgiler benim için.Butce sıkıntısı olmaz gibi yer belki problem olabilir. Yine de 16 inç jant için önerileriniz varsa öğrenmek isterim. Ağrı da olduğum için kargoyla alabilme seçeneği olması lazım ama
Hatta eğer göz zevkinizi bozmuyacak ise Midline Plus 'ın 15inch Lyon jantlarından bakın derim., hem midline jantları çok daha ucuz hem de 15 inch ebatta 200 lira gibi rakamlara çok rahat Nokian WR D4 bulabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi: