Hocam algi yaristirabiliriz.. Laf olsun diye soylemiyorum.. Gercekten algi yaristirabilriz. Ankara dayim ben.. GSM. isterseniz ozelden atayim... Araba yaristiramam ama algi icin varim ben@Golf835 Yazdıklarınızı algılamanız dileğiyle , iyi günler..
Konu freni gecti zaten hocam, yukarda da dedim ya yazma asamasini gecti.. Algi sorunu var ciddi..Fren konusunda ne kadar yazarsak kimsenin fikri değişmicek gibi gözüküyor onun için bence uzatmayalım .
Hocam testi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. İşin açıkçası bende Dunlop kullanıyorum ancak hiç sorun yaşamadım ki video da dunloplar var üzerinde. Tek aklıma gelen oldukça sert bir lastik olması dunlop un ve yeterli ısıya ulaşmamış olması olabilir ama bu bile bahsettiğiniz soruna yol açmamalı derim. Bu noktada tedbırlı davranıp takıp mesafenızı bıraz daha acmayı dusunmek sımdılık sorun lastık ıse yapılacak en ıyı davranıs gıbı duruyor.@Adv_Dbl Hocam
Bilgiler için teşekkür ederim.
Ben Golfe 6 Kasım 2017 den bu yana biniyorum ve Şehir içinde 40-50Km hızlarla en kötü fren performansına sahip araç Golf.
Öndeki araçlar aniden durduğunda ben duramıyorum.
Rahatsızlığımı dile getirdiğimde!
Araçla ilgili, Lastik basınçları ile ilgili sorun vardır veya Lastik sertleşmiştir denildi.
Araç 30 Kasım 2018 TÜV tarihli ve 1.4 TSI 125 Highline
Üzerinde Fabrikasyon Dunloop Sportmax 225/45 R17 94W vardı.
Arac zaten servis bakımlı ve alt takımlarda veya öndüzende sorun yok dedinldi servisçe.
Lastik basınçlarını da oldum olası Kış aylarında 10-15 günde bir kontrol ederim. Basınçlarda sorunsuz!
Geriye lastik sertleşmesi kaldı!
Onun içinde 22 Kasım 2018 tarihinde Goodyear F1 Assym.3 225/45 R17 91Y- 2818 üretimli lastik taktırdım.
Henüz Ani frene denk gelmedim!
Lasikler şimdilik 130Km civarında 300Km yi geçince fren testi yaparım.