Hocam servis bu ürünü zaten herhangi bir sökme yapmadan yapıyor., Aracı lifte kaldırıp burçların sağından solundan farklı açılardan 2-3 fıs sıkarak yapıyor.,
Sorun kullanılan kaucuk parçada . Haliyle VAG grubu araçların bir çoğunda ortak parça kullanıldığı düşünülürse diğer grup araclarında olma ihtimali yüksekSadece Golf lerde mi var bu cızırtı sesleri yoksa polo jette passat hepsinde var mı ?
Servise gidince cızırtıyı tespit edemiyoruz yine de iki fıs fıs sıkalım diyip sıkarlar tahminen Parça değişimide hayatta yapmazlar gibi. Garanti bittikten sonra parça değişme noktasına gelince parasını verip değiştiririz artık.
Valla hocam söktürüp yağlatan birisi vardı ama kimdi hatırlıyamadım., ben söktürmek içimden gelmediği için bu tunap marka ürün ile yağlattım., söktürmek sorun değil de tekrardan ayar tutmurları nasıl ederler bilmiyorum., bişeyi düzeltelim derken başka yeri bozuyorlar., yani arasıra yine ses geldiği oluyor ama sırf bunun için alt takımı ellletmek bana mantıklı gelmiyor.. bana bedava deseler ben yine alt takımı elletmem kaldı ki sizden 550 lira istemişler yazık günah valla., her şeyi usulüne göre yapıp sorunu çözecekler mi onunda garantisi yok., varsın ara-sıra çukurlarda gıcırdama sesi gelsin..Arkadaşlar değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
@forzaGilles Ali bey, sökülerek yapılan işlem hakkında bilginiz var mı? Sizce o bölge sökülüp tekrar monte edildikten sonra ekstra ses, ayarsızlık gibi başka sorunların çıkma olasılığı var mı? Hiç söktürmeden dışarıdan mı yağlatsam acaba?