bu cam tavan bakımını istanbul’da nerede yaptırabiliriz yağlanma vs
Hareket edecek şekilde tasarlanıp üretilmiş her şey uzun süre hareket etmeyince sıkıntı çıkartıyor.Bir hatırlatma !
Dün karantinalı günlerde araçların sokağa terk edilmesiyle birlikte alınacak tedbirlerden bahsedilmişti
@frknyldrm videoda uzun süreli karantinada sokakta bekleyen araç lastiklerinin yere değen yüzeylerinin periyodik olarak hareket ettirilerek asfalta değen yüzeyde değişimin yapılması gerekiyor deniyor. (Doğru)
Golfleri her çalıştırmada cam silecek lerinin cama değen lastik yüzeyinin de yön değiştirmesi buna en güzel destek
Sunroofa gelirsek !
Sunroofun en büyük düşmanı hiç kullanmamak
Sunroof çerçeve kanalındaki yağ sağlığı için yeterince hareketle açıp kapatmayla sağlıklı kalması yanında.
Plastik/kauçuk fitil şeritlerinde uzun süreli kullanmama durumunda deforme olacağı aşikar
Sunroof sağlığı için / işleyen demir ışıldar kuralını uygulamak lazım özelikkle kış aylarında
Hiç biri uygun değil.!! Silikon spreyler toz çeker ilk etapta sesi keser sonra yapısı gereği toz çekmeye çok müsait olduklarından mekanızma toz/çamur içinde kalacağından daha fazla ses yapar.,ne yazıkki bende bu konuyu okumaya mecbur kaldım arkadaşlar esnemeler de ve bozuk yollarda çok ses yapıyor ufak bir incelememden sonra sorunun sanruf arkasındaki fitilden geldiğini elimle bastırarak teyit ettim ordaki fitile würt silikonmu yoksa tunap 107 mi önerirsiniz kararsız kaldım?
bunun farklı versiyonları olduğundan bahsetmişti @forzaGilles Ali hocam alırken dikkat etmek gerek diye.@Ender Bu ürünle sanırım eşdeğer. Ben würth gresi bulamadım araştırıyorum olmazsa tunap alayım.Ekli dosyayı görüntüle 31689
HHS 2000 ve 5000 diye başka ürünlerde var ama o ürünler farklı amaçla üretilmiş., önemli olan bakım yapabilmekse marka çok önemli değil tunap ‘ta olur., sonuçta iki markada kaliteli., würth burada var; https://m.n11.com/wurth-hhs-tutunma-ozellikli-yaglayici-gres-400ml-P417885746@Ender Bu ürünle sanırım eşdeğer. Ben würth gresi bulamadım araştırıyorum olmazsa tunap alayım.Ekli dosyayı görüntüle 31689
TORX yazacaktınız sanırımResimdeki karşılıklı 2 ser adet olan vidalar ile Sunroof ayar gergisi ayarlanabilir arkadaşlar. Torex uca sahip tornavida kullanılması gerekiyor
Arasira gevsediginde daha çok ses ve açılıp kapanmada sorunlar yaşatabilir. Düzgün aralıklarla kontrol etmekte fayda var. Keyifli Forumlar Dilerim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi