Güncel Bakım Masrafları

Ben bugun kocaeli ark otoda 4.yil bakimimi yaptirdim bujiler degisti.fren hidroligi degisti %25indirimli 1400tl tuttu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Unuttum birde ön arka sileceklerim degisti
Benim standart bakım + fren hidroliği %25 indirimli 1092 lira tuttu yani sizin buji + silecekler 308 liraya gelmiş iyi fiyat ayrıca silecekleri serviste değiştirmekle iyi yapmışsınız ben geçen sene bosch aldım 160 lira verdim 1 senede bozuldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SCC
Valla 2 farkli silecek varmis ellerinde biri 80lira digeri 160lira ben ekonomik olani tercih ettim 

Benim orjinal sileceklerimdi 4 yildir kullaniyordum.aslinda sikayetimde yoktu.ama indirimli filan olunca degiseyim dedim.hatta arkayida degistim.ekonomide olsa neticede servis satiyor.herhangi bi sikintida hemen yanlarindayim

@typhoons  dogus oto etimesgutta kendim yagi goturerek yaptirdim hocam, bir arkadasta dogus oto cankayada ayni sekilde yaptirdi.

@ZITIPAŞA ikisi de kabul etmiyor hocam. Castrol 5.30 kullaniyorlarmis onu koyuyorlar yağ kabul etmiyoruz dedi.

@typhoons kasim ayinda yaptirdim hocam. Serden Cakar bey ilgilenmisti servis bolumunde.

10.03.2020 tarihinde 2017 Golf TDI Highline DSG 60000 bakımına zubizu indirimiyle 1469 TL ödedim.

Ekran Alıntısı.PNG

@Terms Farklılık gösterebilir yazmışlar ama detayını bilmiyorum mazot filtresi de değişti belki ondandır. Aracı yeni aldım ilk bakımım fiyatı yüksek geldi ama niyetimiz belli olsun diye kabul ettik.

@Repla Ben de ikinci ayda yaptırdım bakımı aynı sizinki gibi ektra bir onarım parça vs yoktu!
Ayrıca bende mazot filtresi de yok çünkü 1.4TSI ve benim iskonto 1.029,67₺ den düşülüp KDV eklendi

Düzeltme; Faturayı kontrol ettim 997,34TL'den iskonto düşülüp KDV eklenmiş 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt