- Araç
- Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline
Bende Ankara'dayım doğuş Etimesgut Çankaya ve Eskihisar kabul etmedi ben yağımı kendim almak istiyorum dedigimde. Servis danışmanının ismini biliyor musunuz?Bende son bakımda yağı (Liqui Moly Top Tec 4200 5W30) dışarıdan alıp götürdüm, Ankara Doğuş Oto kabul etti. Faturasınıda evde unutmuştum ama kimse sormadı. Polen filtresi de pahalı diye değiştirmeyin dedim, dışarıdan Mann aldım, kendim değiştirdim. Değiştirmesi çok kolay. Bundan sonra da yağ değişimlerini böyle yapmayı düşünüyorum.
Bugün aradım aynı şeyi söyledi danışan Serden Çakar beyin ismini verdim konuşup dönecekler ama kabul etmediklerini tekrarladilar maalesef.@typhoons kasim ayinda yaptirdim hocam. Serden Cakar bey ilgilenmisti servis bolumunde.
@slckYukarıdaki listeye göre aracınız;Golf'ü kullanmaya devam.Cumartesi bakımdayım serviste.Dün zuzubisudan ve wv'im uygulamadan randevu talep ettim ve mail geldi.1400 tl görünüyor,içinde fren yağı değişimi yok,antifreezede yok.Bu fiyattan umarım indirim olur yoksa duman oldum gitti.Kasko,trafiğide serviste yaptırıyorum.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 22 mart çıkışlı 1 gün için 170 tl farkmı olacak acaba.[mention=255]slck[/mention]Yukarıdaki listeye göre aracınız;
21 Mart 2016 sonrası çıkışlıysa 1328küsur,
21 Mart 2016 öncesi çıkışlıysa 1151küsur tutar.
(zubizu indirimi ve kdv dahil)
Teknik olarak evet. Bence servisi arayın sorun.Hocam 22 mart çıkışlı 1 gün için 170 tl farkmı olacak acaba.