10.03.2020 tarihinde 2017 Golf TDI Highline DSG 60000 bakımına zubizu indirimiyle 1469 TL ödedim.
Ekli dosyayı görüntüle 28919
@Terms 1215lira standart benzinli aracın 15bin bakım tutarı.Bu işlemde veya turada hata var sanırım!
Neticede Golf standart bakım 1.215₺ sizin faturada da ekstra olmadığına göre bir yerlerde hata var!
Üstelik %16 Zubizu ilginç
Ekli dosyayı görüntüle 28920
10.03.2020 tarihinde 2017 Golf TDI Highline DSG 60000 bakımına zubizu indirimiyle 1469 TL ödedim.
Ekli dosyayı görüntüle 28919
Yukarıdaki faturada herhangi bir hata yoktur. Pahalı ya da ucuz olması ile ilgili de bir yorumum yoktur.1215lira standart benzinli aracın 15bin bakım tutarı.
Bunlara ek yukarıdaki dizel bakımında:
Yakıt filtresi 215lira +kdv.
Bakım ücretine ek yakıt filtre değişim ücreti, yani 63,60 lira +kdv.
Benzinliye göre 0.7 litre ekstra yağ o da yaklaşık 74 lira +kdv.
Kabaca 1215'e ek kdv dahil 400 - 415 lira daha ekleyin.
Kesinlkle avekin faturasında bir hata sözkonusuYukarıdaki faturada herhangi bir hata yoktur. Pahalı ya da ucuz olması ile ilgili de bir yorumum yoktur.
Ortada sadece kampanya koşullarında dikkatten kaçan yer : "3-4 yaş araçlarda motor yağlarında indirim olmaması."
Yakıt filtre değişimi diye ayrıca yazılmaz. Bakım süresinin biriminin uzamasından anlaşılır.Kesinlkle avekin faturasında bir hata sözkonusu
Ayrıca ben veya @Repla asla yapılan ıskontodan bahsetmedik!
Ben de şubatın 2. haftası bakım yaptırdım. Aracım 1.4 TSI ve yakıt filtresi yok!
Benim İndirim öncesi 997,34TL+KDV
Replanın İndirim öncesi 1.377,25+KDV
Yakıt filtresi değişim ücreti diye bir satırda yok arkadaşın faturasında!
Bakmak var bir de görmek var.!Kesinlkle avekin faturasında bir hata sözkonusu
Ayrıca ben veya @Repla asla yapılan ıskontodan bahsetmedik!
Ben de şubatın 2. haftası bakım yaptırdım. Aracım 1.4 TSI ve yakıt filtresi yok!
Benim İndirim öncesi 997,34TL+KDV
Replanın İndirim öncesi 1.377,25+KDV
Yakıt filtresi değişim ücreti diye bir satırda yok arkadaşın faturasında!
avek dışardan yağ kabul etmiyor. yetkili distribütörden faturalı olsa dahi. liqui moly götürmüştüm.@Repla hocam yağdan baya geçirmişler .,ben de 2019 aralıkda servise gitmiştim.900 küsür ödemiştim.ama ben yağımı kendim almıştım.liguly molly toptec 4200 .tavsiye ederim..iyi sürüşler.bence de faturada hata var bi baktırın bence..