- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
@CaptainJava Bmw nin hidrolik değişimini makinayla mı yaptılardı? Makina ile yapınca hava olayı minumuma düşüyor sanırım.
Ate’nin piknik tüpü gibi birşeyiyle değiştirdiler. Hidrolik yağı olarakta Dot4 Ate marka koydular.@CaptainJava Bmw nin hidrolik değişimini makinayla mı yaptılardı? Makina ile yapınca hava olayı minumuma düşüyor sanırım.
7 yıl bir akü için gayet iyi bir kullanım bence. Benim bildiğim ve benim sürüş, kullanım tarzıma göre bir akü maksimum 4 - 5 yıl gidiyor. Acaba nasıl 7 yıl kullandınız acaba akü mü iyi veya çok mu km yapıyorsunuz, genel kullanım durumunuz vs. nedir?@forzaGilles teşekkürler hocam üzerinde Varta var 7 yıldır dayandığı için yine Varta almak istiyorum o yüzden Boscha o parayı vermek istemedim. Acil olmadığı içinde bir ay sonra 7 yaş indirimiyle serviste değiştirme niyetim var ama fiyat yinede pahalı olursa linkte attığınız aküden almayı düşünüyorum. Attığınız satıcı Kocaeli ben Bursadayım ama bulurum.
3 ay önce ben uzaltılmış garantiden ücretsiz değiştirmiştim.,@forzaGilles teşekkürler hocam üzerinde Varta var 7 yıldır dayandığı için yine Varta almak istiyorum o yüzden Boscha o parayı vermek istemedim. Acil olmadığı içinde bir ay sonra 7 yaş indirimiyle serviste değiştirme niyetim var ama fiyat yinede pahalı olursa linkte attığınız aküden almayı düşünüyorum. Attığınız satıcı Kocaeli ben Bursadayım ama bulurum.
Bakmıştım tarihine ve malına ama unuttum inanın. Agm değildi sanırım evet [emoji106][emoji106][mention=4630]beratx[/mention] hocam fiyat baya iyiymiş ama muhtemelen EFB tip aküdür benimkinin üzerinde AGM var onlar biraz daha pahalı oluyor. 1.6TDİ aracım.
Kartal doğuş oto olabilir hocam. Ben sürekli oraya götürüyorum. MemnunumAy sonu nasipse ilk periyodik bakımı yaptıracağım. Anadolu yakasında hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz?
Ümraniye Avek'te hasar kısmındaki bazı çalışanların çalışma ahlakı pek hoşuma gitmediği için biraz soğudum oradan, gerçekten gittiğime değecek bir yer olacağını bilsem başka servislere de gidebilirim. Onun için sordum hocam.Kartal doğuş oto olabilir hocam. Ben sürekli oraya götürüyorum. Memnunum
Yetkili servisler arasında fiyat değişiyor mu hocam?Benim de 60bin bakımı geldi de geçti bile. Korona sayesinde fırsat olmadı bir türlü. Yarın yetkili servisleri telefonla arayıp fiyat araştırması yapacağım. Buradan da paylaşırım.