orti_jordan
Yeni Üye
- İsim
- Orhan
epdk nin denetlediği istasyonlardan alıyorsanız yakıt kaynaklı çıkmaz..epdk açıklamasına göre yakıt kaynaklı arızalar 100 civarıymış yıllık..yakıt kaynaklı denilen arızalar %99.9 araç kaynaklıdır..emin olun..servis işin kolayına kaçıyor..çünkü suç atması çok kolay..ben bunu zabıtanın denetlemesine benzetiyoum..geliyor denetlemeye hakkınızda şikayet var diyor.. halbuki şikayet yok amaç gerginliği başkasına üzerine atmak..çünkü şikayet denilince adam birşey diyemiyor zabıtalara...yetkili servisde aynı problem yakıt diyor düşünüyorsun ulan adam bana kirli yakıt verdi diye servisin her türlü işine geliyor kendi dandik malı senin gözünde koruyor üstüne parasını alıyor üstüne senden gelecek itirazın önünü kapatıyor..bir taşla 3 kuş...halbuki yakıtla alakası yok..@Yigit3735 yakıt kaynaklı dediler.bende shellden baska hicbir yerden almazdim.aldigim yerler bile sabittir.ayda bir fullerim o kadar hassasim.degistirdim opetten aliyorum artik.
Bide cok nadir gazlarim arabayi kolaykolay zorlamam bununda etkisi olabilir.
Yetkili servis olmasa işkillenirdim
Servis Bakımlı mı? Halen devam ediliyorsa servis bakımına muhteşem bir şey bence.Ocak ayında Dicle VW Diyarbakır'da bakım yaptırdım. Bakımda Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, bujiler değişti. Zubizu kampanyası ile 1080 TL ödedim. Fatura arabada, resmini eklerim
Bu arada araç 2012 Golf MK6 1.4 TSI 122 HP Manuel. 65,000 km'de yapılan bakım için ödedim mebla yukarıdadır.
Maşallah. km si nedir Şuanda? Far olayı da çok harika olacaktır.@Ender Evet hocam servis bakımlı Oldukça memnunum kendisinden, jant takmaya yay takmaya kıyamıyorum. Sanırım yönümü tamamen retrofite çeviriyorum. Çok istediğim hatta tutkunu olduğum bir retrofit var, OEM Bi-Xenon sistemi
Buji değişimi olmuşmuydu hocam. gerçi bu fiyatta olmamıştır gibi geliyorMerhaba
İstanbul Kasımpaşa Uzayda yaptırdığım bakım. Genel Bakım + Fren Hidroliği İndirim yapıldıktan sonra 1135.00 TL tuttu.
2015 Golf 1.4 Tsi Otomatik 150 Bg 58.200 Km.