Güncel Bakım Masrafları

@Nfk Hocam aracın Km si nedir acaba?

@Nfk Hocam 40.000 de arka balatalar bitmemiş olmalı.

Arkadaşlar kumanda pili yetkili servisler de 12,5 tl.

Dışarda macera aramaya gerek yok bence.
Burada kumanda pili uyarı verdikten sonra ne kadar süre daha dayanabiliyordan kasıt, teknik olarak veriye ulaşabilmek. Yoksa kumanda pilinden tasarruf etmek söz konusu değil.

Kumanda pili öyle pat diye bitmiyor, uyarı veriyor. Her markette de satılıyor. Bu sebeple macera yaratmaz diye düşünüyorum.

@Terms aynen hocam bende öyle dedim 40.000 km için erken değil mi dedim. Azalmış bir sonraki bakıma çıkarmaz dedi. Önler peki dedim değişmişken komple değiştirin madem öyle dedim. Önler daha epey bi gider dedi. 

al dedi git dedi diyen ablaya döndü yazı  :D

[mention=61]Terms[/mention] aynen hocam bende öyle dedim 40.000 km için erken değil mi dedim. Azalmış bir sonraki bakıma çıkarmaz dedi. Önler peki dedim değişmişken komple değiştirin madem öyle dedim. Önler daha epey bi gider dedi. 

al dedi git dedi diyen ablaya döndü yazı [emoji3]
Haha aynen hocam IMG_3443.jpg

Dostlar merhaba,

aracın 4.yıl bakımına götürdüm bu sabah. 

yapılacak işlemler ;

*rutin bakım 

*arka Balataların değişimi 

*cam tavan bakımı 

*rot balans ayarı 

*buji değişimi 

*aküyü teste soktuk yüzde durumu iyi ama hata verdi 1-2 saat şarj edip değişim veya arıza tespit yapılacak dendi. 

sonuç olarak akü hariç toplamda 2530 TL. 
gün içinde akü için dönüş yapacaklar bakalım daha da ne kadar kalın olacak kazık  :Z
Akü çok şükür sorunsuz. Faturayı ekliyorum bilgi açısından dostlar. 

0ADAB326-70D1-4320-9D3B-117A5189FEE1.jpeg

Bu yağ değişim işçiliği ve açılır tavan bakım işçiliğinin diğer işçiliklerden farkı ne acaba ki KDV %8

Ek; Bakım işçiliği 100birimdi faturada 130 yazıyor.
Ön arka ölçüldü 256tl
Bu iki satırı anlayamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu yağ değişim işçiliği ve açılır tavan bakım işçiliğinin diğer işçiliklerden farkı ne acaba ki KDV %8

Ek; Bakım işçiliği 100birimdi faturada 130 yazıyor.
Ön arka ölçüldü 256tl
Bu iki satırı anlayamadım.
Yağ değişim işçiliği pandemiden sonra düzenleme ile  %8 e düşürüldü.

Bakım işçiliği 130 birim olmasının sebebi buji değişimi dahil olduğu için 

On arka ölçüldü , rot-balans

@Terms doğrudur hocam bana da çok pahalı geldi. Servise bırakmışken hepsi yapılsın çıksın aradan diye fazla da üstüne düşmedim. 

Geri
Üst Alt