Fren hidrolik çok bişi tutmaz ama diskler ne kadara çıkacak buradan paylaşırsanız sevinirim hocam. Birde yetkili servis de mi özel servis de mi değişim olacak ?Yarın bende ön arka balata ve ön iki disk değişimini gerçeleştireceğim ayrıca fren hidrolik değişimide gerçekleşecek
Hocam manisa demoto yetkili serviste bakımlarımı yaptırmaya özen gösteriyorum. Tabi ki hocam yarın net olarak size bildiririm fiyatları ancak telefonla görüşmem üzerine aldığım fiyat şu şekilde;Fren hidrolik çok bişi tutmaz ama diskler ne kadara çıkacak buradan paylaşırsanız sevinirim hocam. Birde yetkili servis de mi özel servis de mi değişim olacak ?
Eco balatayi dışarıya satmiyorlar hocam@Berkay48 hocam ben 2 ay önce doğuş oto kartaldan ön balata için 657 arka balata için 505 tl fiyat aldım. Yedek parça biriminin aktardığı fiyatlardı bunlar. Sizin fiyatlarla arasında bayağı fark var, eco vs belirtmediler bana fiyat verirken acaba oradan mı kaynaklanıyor fark ?
Cam tavanlı araçlarda Almanya’dan gelen talimat üzerine 2 yılda bir rutin bakım zamanı cam tavan bakımıda yapıyorlarmış. Servis nereden ne koparcağını şaşırmış cidden. 203 TL de fiyatı var.@Nfk hocam yağlama spreyi nedir bende onu anlayamadım..
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kesinlikle aynı kafadayız. Muhattap ve yazılı fatura/dekont/fiş olması biz bir tık daha güvence altına alcağını düşünüyorum. Bende sene de 6-7 bin km yapan biriyim o yüzden evo taktırayım dedim. Aslında en başında ate marka disk ve balata takmayı planlıyordum. Ancak stokta yokmuş o yüzden tedarik sürecini beklemek istemedim@Berkay48 aracınız hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Dediğiniz gibi bi orjinal/orjinal bir de orijinal/eco balata var deniyor. Ben çok yol yapmadığım için orijinal/eco takın dedim. Marka bilgisi sorduğumda cevap vermediler.
bi sorun olursa en azından muhatap var diye yetkiliden şaşmıyorum.
Hocam açıkcası tam bilgim yok. Daha yeni volkswagen kullanıcısı oldum. Eylül ayında aldım aracımı 2015 1.2 tsi. 62.300 km de aldım. Aracımın hiç bir parçası değişmemiş bakımda yağ su vs haricinde. Bende vw yetkili servisle görüştüğümde balata için bu fiytı verdiler aracıma uygun olabilceğini söylediler. (276mm ön disk). Balatalarada bi normal birde economik balata olduğunu söylediler. Aralarında kalite farkı yok sadece dayanıklılık km farkı olur dediler. Fiyat olarakta normalle arasında 200 kusur fiyat farkı vardı. İki balata modelide doğuş oto tarafından tedarik edilen orijinal vw ürünleri dendi bana
2015 model aracın zubizu iskontosutotal fiyat üzerinden %30 zubizu indirimi