Güncel Bakım Masrafları

Yarın bende ön arka balata ve ön iki disk değişimini gerçeleştireceğim ayrıca fren hidrolik değişimide gerçekleşecek

• Beğen
Tepkiler: Nfk
Yarın bende ön arka balata ve ön iki disk değişimini gerçeleştireceğim ayrıca fren hidrolik değişimide gerçekleşecek
Fren hidrolik çok bişi tutmaz ama diskler ne kadara çıkacak buradan paylaşırsanız sevinirim hocam. Birde yetkili servis de mi özel servis de mi değişim olacak ? 

Fren hidrolik çok bişi tutmaz ama diskler ne kadara çıkacak buradan paylaşırsanız sevinirim hocam. Birde yetkili servis de mi özel servis de mi değişim olacak ? 
Hocam manisa demoto yetkili serviste bakımlarımı yaptırmaya özen gösteriyorum. Tabi ki hocam yarın net olarak size bildiririm fiyatları ancak telefonla görüşmem üzerine aldığım fiyat şu şekilde;

Ön 2 disk : 525 tl/adet

ön balata(eco) : 395tl/takım

arka balata: 370 tl/takım

fren hidroliği : 150 tl

işçilik : ?

total fiyat üzerinden %30 zubizu indirimi

• Beğen
@Berkay48 hocam ben 2 ay önce doğuş oto kartaldan ön balata için 657 arka balata için 505 tl fiyat aldım. Yedek parça biriminin aktardığı fiyatlardı bunlar. Sizin fiyatlarla arasında bayağı fark var, eco vs belirtmediler bana fiyat verirken acaba oradan mı kaynaklanıyor fark ? 

@Berkay48 hocam ben 2 ay önce doğuş oto kartaldan ön balata için 657 arka balata için 505 tl fiyat aldım. Yedek parça biriminin aktardığı fiyatlardı bunlar. Sizin fiyatlarla arasında bayağı fark var, eco vs belirtmediler bana fiyat verirken acaba oradan mı kaynaklanıyor fark ? 
Eco balatayi dışarıya satmiyorlar hocam

@golf7he bu arada benim aracın cam tavanında hiç bir sıkıntı da yoktu. Gıcırtı tıkırtı gram ses yokken bakım gerekli dediler. Sevmediğim bir huyum da karşımdaki kişiyi hep samimi bulmam böyle konularda. Aslında adamın beni o an keklediğini düşünüyorum daha sonra tenezzül etmiyorum aman herkes kendine yakışanı yapar diye uzatmıyorum. 

Hocam açıkcası tam bilgim yok. Daha yeni volkswagen kullanıcısı oldum. Eylül ayında aldım aracımı 2015 1.2 tsi. 62.300 km de aldım. Aracımın hiç bir parçası değişmemiş bakımda yağ su vs haricinde. Bende vw yetkili servisle görüştüğümde balata için bu fiytı verdiler aracıma uygun olabilceğini söylediler. (276mm ön disk). Balatalarada bi normal birde economik balata olduğunu söylediler. Aralarında kalite farkı yok sadece dayanıklılık km farkı olur dediler. Fiyat olarakta normalle arasında 200 kusur fiyat farkı vardı. İki balata modelide doğuş oto tarafından tedarik edilen orijinal vw ürünleri dendi bana

• Beğen
@Berkay48 aracınız hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Dediğiniz gibi bi orjinal/orjinal bir de orijinal/eco balata var deniyor. Ben çok yol yapmadığım için orijinal/eco takın dedim. Marka bilgisi sorduğumda cevap vermediler. 
bi sorun olursa en azından muhatap var diye yetkiliden şaşmıyorum. 

@Berkay48 aracınız hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Dediğiniz gibi bi orjinal/orjinal bir de orijinal/eco balata var deniyor. Ben çok yol yapmadığım için orijinal/eco takın dedim. Marka bilgisi sorduğumda cevap vermediler. 
bi sorun olursa en azından muhatap var diye yetkiliden şaşmıyorum. 
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kesinlikle aynı kafadayız. Muhattap ve yazılı fatura/dekont/fiş olması biz bir tık daha güvence altına alcağını düşünüyorum. Bende sene de 6-7 bin km yapan biriyim o yüzden evo taktırayım dedim. Aslında en başında ate marka disk ve balata takmayı planlıyordum. Ancak stokta yokmuş o yüzden tedarik sürecini beklemek istemedim

• Beğen

Hocam açıkcası tam bilgim yok. Daha yeni volkswagen kullanıcısı oldum. Eylül ayında aldım aracımı 2015 1.2 tsi. 62.300 km de aldım. Aracımın hiç bir parçası değişmemiş bakımda yağ su vs haricinde. Bende vw yetkili servisle görüştüğümde balata için bu fiytı verdiler aracıma uygun olabilceğini söylediler. (276mm ön disk). Balatalarada bi normal birde economik balata olduğunu söylediler. Aralarında kalite farkı yok sadece dayanıklılık km farkı olur dediler. Fiyat olarakta normalle arasında 200 kusur fiyat farkı vardı. İki balata modelide doğuş oto tarafından tedarik edilen orijinal vw ürünleri dendi bana

total fiyat üzerinden %30 zubizu indirimi
2015 model aracın zubizu iskontosu 
motor yağı %16
parça+işçilik %25

siz nasıl totale %30 aldınız?

bir yöntemi varsa bizde öğrenelim bizde aynı iskontoyu alalım olmaz mı?

şubatta bende bakıma gideceğim.

Geri
Üst Alt