Ben bakımları serviste yaptırdığım için Castrol Edge Professional kullanıyorum.,@forzaGilles ali hocam bana Liqui Moly nin yağını tavsiye etmiştiniz 2 bakim dır kullaniyorum memnunum siz castrol tercih etmişsiniz nedenini öğrenmek istedim Liqui Moly kalite mi bozdu yoksa siz hiç kullanmadiniz mi?
Ben yılların castrol kullanıcısı sizin tavsiyeniz Liqui Moly geçiş yaptim çok mutluyum gerçi teşekkür ederim şikayetim yok ilk çalışma olsun yakıt olsun aracım resmen rahatladı her yönden memnumum fakat bu kadar iyi bir yag varken siz neden castrol???
ayrı olması sorun değil de yağ bakımına 27bin km yazılması biraz sorun gibi hocam.. yetkili servise mi götürüyorsunuz aracı?
Hocam araç 2020 hiç bakıma girmedi 2700 km deayrı olması sorun değil de yağ bakımına 27bin km yazılması biraz sorun gibi hocam.. yetkili servise mi götürüyorsunuz aracı?
bu arada hatırladığım kadarıyla bende periyodik bakım ve genel bakım olarak ayrıydı.. biri 15bin km periyodik bakım. diğeri 30bin km genel bakım olarak yazıyordu.. yarın tekrar bakıp bilgilendiririm.
Bu normal. Avrupada aracın yağ bakımı 2 yıl yada 30.000km hangisi önce dolarsa.@ogzdrk hocam sormak istediğim eskiden yağ değişimi ayrı periyodik bakım ayrı diye gözükmüyor diye hatırlıyordum sizde aynı şekilde ayrı ayrı mı gözüküyor?
Ülkemizde 15 binde komple periyodik bakım yapılıyor . Daha servis danışmanıyla konuşmadım ama merak ettim .Bu normal. Avrupada aracın yağ bakımı 2 yıl yada 30.000km hangisi önce dolarsa.
Servise gittiğinizde Türkiye şartlarına göre düzeltirler merak etmeyin.@Terms
Ülkemizde 15 binde komple periyodik bakım yapılıyor . Daha servis danışmanıyla konuşmadım ama merak ettim .