Böyle bir fiyat alınca termostat değişimini ustama yaptırmayı tercih ettim tabii.
Behr markası marka olarak Mahle 'nin kendi markasıdır., verdiğiniz linkteki orjinal mi bunu uzaktan anlamak çok zor., Mahle Türkiye sitesinden yetkili bayilerine göz atmak lazım., yetkili bayisinden tedarik etmek sahte ihtimalini azaltır,Böyle bir fiyat alınca termostat değişimini ustama yaptırmayı tercih ettim tabii.
Bu yüzden bugün yetkili servise gidip yoklamak için G13 istedim. Yedek parçadaki arkadaş var mı yok mu emin olamadı; sizlerin de bildiği üzere G13 olmadığı için G12evo var, dedi. 3 litre alayım, dedim. Sanayide 3 litre de saf su ilave ettirecektim.
3 litre fotoğraftaki antifriz %10 indirimle 150 TL'ye geldi fakat eve gelince bir şey dikkatimi çekti; sanırım bunlar saf sulu hazır karışım (coolant ready mix yazıyor)... Yani bu durumda yetmeyecek galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 42608
- Bunları koyup 1.5'ar litre antifriz ve saf su mu alsam?
- Yoksa bunları iade edip ilk baştaki planım gibi 3 litre saf antfriz 3 litre saf su mu alsam?
- Yoksa bunlardan 3 litre daha mı alsam?
Ayrıca, termostat için 210 TL Alman malı Behr marka güvenilir midir? https://www.parcaruzgari.com/volkswagen-golf-6-1-6-tdi-cay-termostat-behr-marka
Üstatlar ne der
Dışarıda balata değişiminden sonra çok sorun yaşayan var gibi geldi sanki... O yüzden serviste yaptırmak istedim açıkçası. Ön balata işçilik dahil 430 dediler...Dışarıda ne kadardır acaba? 250- 300 se falan değmez diye düşünmüştüm@tosoon keşke dışarda yaptırsaymışsınız balata işini. Daha uyguna gelebilirdi. Garantide problem yaratcak bir parça değil sonuçta.
Ben olsam ben de aynını yapardım.Dışarıda balata değişiminden sonra çok sorun yaşayan var gibi geldi sanki... O yüzden serviste yaptırmak istedim açıkçası. Ön balata işçilik dahil 430 dediler...Dışarıda ne kadardır acaba? 250- 300 se falan değmez diye düşünmüştüm
Hangi yağı koydular?30 bin km bakımı 2018 golf 1.0 tsi, 1250 tl ye kayseri aykan'da yapıldı..
Bu bakımı serviste yaptırın., aracı (2. el olarak) yeni aldığınız için en azından bakım esnasında her şeyine bakılır/baktırırsınız., 90 bin bakım için 1600-1800 lira biraz fazla., muhtemelen yoğun olduklarından size gelişi güzel fiyat verdiler.,Merhaba Arkadaşlar. 2017 model TDI DSG aracımı yeni aldım. 90 bin km bakımı için önerilerinizi rica edeceğim. servis fiyatları malum. malzemeleri kendim alıp sanayide ustama yaptırma niyetindeyim. fakat diğer taraftan aracı yeni aldığım için acaba serviste herşeyine baktırsammı bilemedim. değerli yorumlarınızı rica edeceğim.