Güncel Bakım Masrafları

@erty bu servislerin dangalaklığı yüzünden marka değiştireceğim. servis diye gidiyorsunuz sanayi mantığından farksız. önceden doğuş oto arardı artık o da aramıyor, biz arıyoruz bizim sorunumuz değil dercesine cevaplar veriliyor.
Hayret, Opat şaşırttı beni. Halbuki iyi servis ti

@erty Yaza kadar 1500 dediniz ya. gerçek mi bu. :)  
Hocam evden çalışıyorum ben ve öyle devam edecek gibi yaza kadar, eşim(öğretmen) uzaktan eğitim veriyor, okula gitse de okulu da 500 metre mesafede, haftasonları da malum yasak olunca, araç yatıyor :)  haftasonları yasakları kalkmazsa bu 3-4 ayda 1500kmden fazla yapacağımı sanmıyorum, buna rağmen yıllık 12-13 bin km altına düşmüyor araç, yazın fazla mı atıyor sayaç nasıl oluyor ben de anlamıyorum  :D

@erty Bence kanımız yazın daha hızlı akıyor. :D   benim aylık yaptığım km 1500-1700 arası. 2,5 yaşında araç 46000 km de. bu arada araç 2,5 yıl içerisinde 4-5 ay yattı.

@Terms ooo berbattır berbat, yalancıların piri. sadece serviste değil, araç için kaparo yolladım sonra aracı başka yerden daha uygun fiyata (10.000 tl daha ucuzu) anlaştığım için alamayacağımı söyledim tamam kaparoyu hemen yolluyoruz dediler yarısını gönderdiler. 4-5 telefon görüşmesinden sonra geri kalanını gönderdiler. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zubizu indirimi her  durumu da geçerli değil mi? Yani sadece periyodik bakım için değil araçta bir sorun oldu dışarıda çözdüremedik gittik yaptırdık 25% indirim yaparlar mı 4 yaşa mesela.

Zubizu indirimi her  durumu da geçerli değil mi? Yani sadece periyodik bakım için değil araçta bir sorun oldu dışarıda çözdüremedik gittik yaptırdık 25% indirim yaparlar mı 4 yaşa mesela.
%100 emin değilim ama geçerli.
Yalnız 4 yaşa %25 değil %15 zubizu indirimi.

1-2 yaşındaki araca %5 - 10 arası online randevu indirimi(Yağ Hariç)
3-4 Yaşındaki araca %15 Zubizu indirimi (Yağ Hariç)
5-7 Yaşındaki araca %25 bakım (Parça+işçilik) + %16 yağ  için zubizu indirimi
8 yaş ve üzeri araca %30 bakım (Parça+işçilik) + %16 yağ  için zubizu indirimi

Uygulanmakta yetkili servislerde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Terms https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar-ve-finansal-cozumler/servis-kampanyalari/zubizu-servis-kampanyasi.html burda öyle yazıyor hocam 4 yaşa 25% 7 yaşa 30% ama hikaye ya hesaplatıyosun. Adam piyasada satılan maksimum 1400 TL ye satılan aküye 2100 TL dedi işcilik dahil sonra aracınız 7 yaşında beyfendi 1400 TL dedi şimdi hatırladım. Her parça da böyle bir politika izliyorlarsa güzelmiş yani. Ama periyodik bakımda 7 yaş indirimi fena değil. Şimdi hatırladım bu aküyü geçen sormuştum da malum kış ayları akü kendini belli etmeye başladı biraz dışarı da 950-1200-1400 fiyat aldım servisten de 2100 TL sonra indirim ile 1400 verdiler varta agm için amperini hatırlamıyorum.

image.png

@VendeTTa Dikkatinizden kaçıyor sanırım. 4 yaş demiyor 4 yaş üstü diyor yani 5 yaş yada 6 yaş diyor.

Geri
Üst Alt