Güncel Bakım Masrafları

@cengiz74 şimdiye kadar yaptırdığım hiçbir bakımda malzeme götürmedim. son kullandığı ürünlerden memnun kalmadığım için bu defa kendim alayım diye düşünüyorum. motul için n11de altun petrolü önermişlerdi zamanında, ben de favoriye eklemişim kalmış öyle. fiyatı da her yerden daha uygun. yağ ve satıcı ile ilgili yorumu olan varsa sevinirim.
Altun Petrol'den aldım daha önce, sıkıntısız faturalı geldi. Tarih güncel mi ona bakın, Motul için filtremarketim.com da satışa başlamış, göz atabilirsiniz.

@Terms Şema süper eline sağlık., sadece 8. yaş diye yazmak yerine (7 yaş üstü) yazarsan bence daha iyi olur., 8 yaş yazınca kafa karışıklığı olabilir :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SB1907_23 Hocam motul alacaksanız filtremarketim den sipariş edebilirsiniz, destek veriyorlar... Güvenilir.. Hali hazır indirimimiz de mevcut

Bilginize..

@Terms Şema süper eline sağlık., sadece 8. yaş diye yazmak yerine (7 yaş üstü) yazarsan bence daha iyi olur., 8 yaş yazınca kafa karışıklığı olabilir :)
Haklısın Ali hocam ancak 7 yaş üstü deyince 7 yaş da dahail sanılıyor. Birkaç mesaj önce. örneğin.

@Terms @SB1907_23 aynen öyle 4lt alır 5lt almayın isterseniz 1lt var elimde göndereyim :)  .. Umarım yakın zamanda egemot ile de bir işbirliğine gireriz.. Ben de bugün sipariş verdim.. Çok kısa zaman da sizlerle paylaşırız die ümit ediyorum.

Geri
Üst Alt