Güncel Bakım Masrafları

@VendeTTa 

Zubizu İndirimleri için!;
İlk tescil Tarihinden itibaren.

• 24 Ay + 1 gün sonra 3-4 Yaş indirimine (Bakımdan %15)
  • 48 Ay + 1 gün sonra 5-7 Yaş indirimine (Bakımdan %25 + Yağdan %16)
  • 84 Ay + 1 gün sonra 7 yaş üzeri indirimine girer (Bakımdan %30 + Yağdan %16)

İSKONTOSUZ BAKIM FİYATLARI ve ZUBIZU İNDİRİMLİ BAKIM FİYATLARI.
image.png
Tüm Baremlere KDV Dahildir...

Zubizu İndirimleri için!;
İlk tescil Tarihinden itibaren.

• 24 Ay + 1 gün sonra 3-4 Yaş indirimine (Bakımdan %15)
  • 48 Ay + 1 gün sonra 5-7 Yaş indirimine (Bakımdan %25 + Yağdan %16)
  • 84 Ay + 1 gün sonra 8 yaş ve üzeri indirimine girer (Bakımdan %30 + Yağdan %16)

Not; Bir önceki mesajdaki Faturadan Hidrolik değişimi çıkılırsa örtüşüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SB1907_23 1. link Distrübütör ben aldım.

2. link Konya bayi mekato

malesef 3. link çakmadır büyük ihtimal o kadar fiyat farkı olmaz!

Bakım fiyatlarına zam gelmiş sanırım ahlatçı oto 2017 1.0 aracıma standart bakıma 1390 lira fiyat verdi

Dışarda yaptıracağım bu sene bakımı ancak Avek Ümraniye'den bilgi amaçlı fiyat aldım, paylaşıyorum.

2016 model 1.2 TSI araç, 4. yıl bakımı yaş indirimiyle 1700 TL. Ekstra olarak sadece buji değişimi varmış. (420 TL buji fiyatı)

@erty çok pahalı, yetkili servis tam kan emici. yetkilisi servis pahalılığından bıkmış olup yeni arayışla ümraniye'de sanayi dışında kalan greenlight bosch servisi keşfettim,  tavsiye ederim. baskı balata vb. bir çok işlem yaptırdım bebek gibi oldu araba. dün diğer aracımız olan polo'yu da bıraktım kendilerine. avek'e yakın, bir fiyat alın derim. yağ olarak petronas kullanıyorlar.

bu arada yetkilisi servisin verdiği buji fiyatı iyi fakat işçilik olarak maliyetlidir sanırım

Babamın 2016 astrasına 3 ay önce yetkili serviste 680tl ye bakım yaptırdım kendi aracıma aynı bakıma 1400 lira istiyor vw servisleri. Şaka gibi

@SB1907_23 hocam bu yağı abim opel combo dizel aracında kullanıyor 5 yıldır memnun.Ben 1.2 benznli aracıma liuq.molly kullanıyorum 2 yıldır.Bidakine bu yağdan kullanmayı düşünüyorum,forumda kullananlar varsa yorumlarını okumak isteriz..

@cengiz74 şimdiye kadar yaptırdığım hiçbir bakımda malzeme götürmedim. son kullandığı ürünlerden memnun kalmadığım için bu defa kendim alayım diye düşünüyorum. motul için n11de altun petrolü önermişlerdi zamanında, ben de favoriye eklemişim kalmış öyle. fiyatı da her yerden daha uygun. yağ ve satıcı ile ilgili yorumu olan varsa sevinirim.

@SB1907_23 Arkadaşım Seat ibiza 1.0tsi dsg aracında bu yağa geçtiğini ve Lique Moly'den sonra çok fark ettiğini söyledi. Her anlamda daha iyi olmuş. Isınma, tüketim, rafinelik, titreşim vs olarak. Açıkçası heveslendim.

Düzeltme: aşağıdaki arkadaşın dediği gibi kullanıyor olması lazım. Xclean + 5w30  yada Specific 504 507

Bizim 2013 model Golf aracımız var TDI DSG, bu zamana kadar hep yetkiliye götürdüm kafam rahat olsun diye her şeyi için fakat artık ben de dışarıda mı yaptırsam diye şimdiden araştırıyorum okuyorum. Bir yandan da artık yetkilide en uygun fiyattan yapılacak her şeyi Zubizu indiriminden dolayı. Kafam rahat olarak devam mı etsem diyorum fakat 7 yılı geçti araç zaten. Bakım zamanı geldiğinde 8. yılı dolmuş olacak. Kararsızlık yaşıyorum. Serviste her şey günlük güneşlik, faturalı, garantili vs yapılıyor diye bu zamana kadar hiç tereddüt etmedim.

@forzaGilleshocam siz ne dersiniz bu konuda tecrübeli bir kullanıcı olarak?

İbiza'sı olan arkadaşım DSG'yi hiçe sayıp kaç bakımdır dışarıda yaptırıyor mesela. :D  Orijinal ve en uygun şekilde buluyor parçaları ve yağı gidiyor ustasına.

Geri
Üst Alt