Güncel Bakım Masrafları

@theguywithgolf Avrupa da DSG 10 yıl garantili olduğuna göre
Türkiyede de iyi niyetin 10 olması gerekir.(Tamamen Tahmin)

Periyodik bakim + mazot filtresi + fren hidroligi icin 1800 tl fiyat aldim.Yaptiran arkadaslar oldu mu ?

Doğuş Esenyurt Sadece arka fren balataları ve fren yağı 1 litre değişti

Zibuzu indirimi yapıldı 612 TL ödedim. Piyasada 450 Tl ye bitirebilirdim seçimim yetkili servis oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@COKOF yetkili serviste yaptırayım kafam rahat olsun düşüncesiyle yaptırdınız sanırım. Ben de her şeyi serviste yaptırdım bu zamana kadar. Araç 75bin km civarında 7. yıl bakımına girdi ön balatalar değişti. Danışman arka balataların da zamanı geliyor gibi, bi 5000 km daha yaptıktan sonra gelin de bakalım ona göre düşünelim dedi. Acaba arka balataları da orada değiştirtsem mi gene diye düşünmüyor değilim.. 

(Erel Maltepe)

İSKONTOSUZ ve ZUBIZU İNDİRİMLİ BAKIM FİYATLARI.
Bakım.PNG
Tüm Baremlere KDV Dahildir...

Zubizu İndirimleri için!;
İlk tescil Tarihinden itibaren.
    • 24 Ay + 1 gün sonra 3-4 Yaş indirimine (Bakımdan %15)
    • 48 Ay + 1 gün sonra 5-7 Yaş indirimine (Bakımdan %25 + Yağdan %16)
    • 84 Ay + 1 gün sonra 8 yaş ve üzeri indirimine girer (Bakımdan %30 + Yağdan %16)

Bugün Doğuş Oto Bursa servisinden 35000 km dsg dizel aracım için bakım ücretini öğrenmek için gittim. Zubizu indirimiyle beraber 1500-1600 arası bir rakam verdiler.👍🏽

@forzaGilles yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası Ağustos ayında 8. yaş bakımı gelecek. Hani 7 yıldan sonra bile servise götürdüğüm için ilerleyen zamanlarda bir daha DSG sorunu yaşarsam veya turbo, enjektör vs gibi parçalarda sorun yaşarsam servis ''kaç senedir bize gelmişsiniz aracınız 8-10 yaşında da olsa biz bir şeyler ayarlarız, iyi niyete sokarız'' gibi bir durum olur mu acaba? Bu tarz bir şeyi tecrübe eden oldu mu?

Bu arada araç yaklaşık 78bin km'de şu an. 41bin civarında mekatronik değişti. 2017 Kasım diye hatırlıyorum.

Geçtiğimiz yaz sonu da kavraması değişti. Hani artık bir şey olmaz deyip de rahat takılamıyorum açıkçası ama zaten 7 seneden sonra ne olursa olsun yetkili servis hiç bir şey için iyi niyet veya çok ciddi oranda indirimler yapmaz denirse dışarıda da yapılabilir ama hiç yaptırmadığım için tereddütlerim var hocam. 

Ha şunu da düşünüyorum, yağımı dışarıdan götürüp diğer şeyleri yetkilide yaptırmayı. Onu da, kullanıcıların Lique Moly'nin de Motul'un de Castrol'den daha iyi bir yağ olduğunu söyledikleri için düşünüyorum. Serviste yağ neredeyse 2 katına geliyor fiyat olarak o da var tabi.
@forzaGillesfikriniz var mı bu konuda hocam?

Maslak Doğuş Oto ya aracımı bıraktım bugün bakımı yapılacak akşama alıcam inşallah. İndirimli fiyat 1200 TL olarak soylendi. 

2015 Golf 1.4 Tsi 66.000 Km

Geri
Üst Alt