1038 tl + bujiler 1300 bulur rahat hocamArkadaslar merhaba aracım 1.2 tsi dsg 46.000 de 60.000 bakımına gircek fiyat ne kadar bilen var mı
Hocam bu fiyata orjinal hiçbir parça kullanamazlar mann filtre takımı yaklaşık 200 , 250 lirada yağ , 100 lirada işçilik alsa 550 tl yapar 350 lira nasıl olur aklım almıyor[mention=255]slck[/mention] vallahi bende ctesi gidecem sanayiye artık. Adamları aradım 350 TL fln tutar dedi. Bir ara baktım 1001 TL idi şimdi 1018 TL. Kasımın ilk haftası da garanti bitiyor. 2 aylık garanti için bu kadar fark ödenmez.
siz söyleyince fark ettim düzenledimBi sıfır fazla yazmışsınız sanırım [emoji3]
Hocam benim amcamda da 99 palio var geçen bayramda konuştuk aynı sizin dediğiniz gibi motor tarafında iki parça varmış aynen usta onları iptal etmiş tüvden öyle geçmişBende[mention=167]erkanwrc[/mention] hocanın dediklerine aynen katılıyorum işi bilen düzgün yapan yok yada bana denk gelmedi.Olurda turbo baskı yada burda okuyoruz hep benzin otom.ile ilgili sorun olursa ne yaparım.sèrviste en azından muhattap bulabilirim diye düşünüyorum.
Konu dışı olacak ama burda bunuda yazayım geçen hafta babamın 2000model palio arabasını tüvtürke götürdük arabada arka frenler zayıfmış muayeneden geçemedi.çıktık ordan eve geldik daha sonra babam gitmiş bi tanıdığına o da arka frenlerden fren sibobunumu ne sökmüş sonra usta demiş zaten bunların üretimi yok hem böyle daha sıkı tutar diye adamı yollamış.sonra babam tekrar muayeneye gitti ve geçti.usta parça arttırarak işi çözüyor nasıl iş anlayamadım.o artan parçalar evde gidince buraya koyacağım.motorun altından hergün 2-3 damla yağ akıyor gidiyoruz ustaya olmaz ondan bişey gibi acayip acayip laflar.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakım için Volkswagen im uygulaması ile randevu alın. Cam suyunu değiştirmeyin. Başka da indirim için yapılabilecek bir şey yok galiba, ben benzinli araç için geçen hafta 949 lira ödedim.bugün volkswagen bayi benden golf 15000 bakımı için 1096₺ istedi
Evet hocam hatırladım aynen bunlar vizeden önce bakımda fren kontrolüne girmiş arka frenler dengesiz tutuyormuş söktürüp öyle girmiş@erkanwrc hocam parça bunlar.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden %10 yaptılar ki 4 yaş üzeri araçlar için zubizu indirimi %162014 model 18000 kmde manuel benzinli servis bakımlı araç için 4.yıl/60000km bakıma 1480TL fiyat istediler.4 yaş üzeri ise %10 indirim uygulayabileceklerini söylediler.
Eğer parçaları yetkili servisten alırsam parça fiyatları yağ hariç 750TL tutuyor. Dışarda yaptırırsam muadil parçalarla 500TL tutuyor.
Acaba yine yetkili serviste mi yoksa parçaları yetkili servisten alıp dışarda mı taktırsam?
Buyrun hocam volkswagenim uygulamasından da alıntı yaptım bunu servis danışmanınıza iletin bu konuda hala ısrar ederse gerekli yerlere şikayette bulunun , en altında özellikle tüm servislerde geçerlidir yazıyor[mention=167]erkanwrc[/mention]
dün telefonda konuştuğumda %10 olduğunu söyledi. Bugün servise gidip detaylı konuşacağım.