Evet benim de dikkatimi çekti, arkadaşın faturasinda yağ markası Shell görünüyor. Hangi serisi olduğu önemli olmakla birlikte Shell çok yağlar üreten bir firma, hatta doğalgazdan ürettikleri yağların bayağı başarılı olduğunu okumuştum testlerde.2 bakımdaki yağda farklı ama fiyatlar aynı 319,84 acaba hangisi mübah , işin ilginci benim eski faturalara baktım yağın markası bile yazmıyor kadere kısmet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mübah olanı Castrol Edge., muhtemelen faturada VW507.00 gibi bir ifade olabilir., bazı servisler yağdan daha fazla kâr etmek için farklı yağ kullanabiliyorlar2 bakımdaki yağda farklı ama fiyatlar aynı 319,84 acaba hangisi mübah , işin ilginci benim eski faturalara baktım yağın markası bile yazmıyor kadere kısmet
Benim bütün faturalarda bu şekilde geçiyor izmir vosmerMübah olanı Castrol Edge., muhtemelen faturada VW507.00 gibi bir ifade olabilir., bazı servisler yağdan daha fazla kâr etmek için farklı yağ kullanabiliyorlar
İzmir Vosmer tam emin olmasamda büyük ihtimal Castrol kullanıyor., Sorun değil öğrenilir ne kullandıklarıBenim bütün faturalarda bu şekilde geçiyor izmir vosmer
Şimdi dışardan bu castrol ll3 ü bulamıyoruz servisten 1 er litrelik almak ta fiyat olarak kafama yatmıyor servis kullandığına göre shell buna en iyi alternatif olabilir mi ,İzmir Vosmer tam emin olmasamda büyük ihtimal Castrol kullanıyor., Sorun değil öğrenilir ne kullandıkları