- Araç
- Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline
Sizin araç TDI ve servis 4,7 litre koyar. Eksik yada fazla olmaz.Servis 4 .3 lt koyuyor herhalde, 850 dedi.
Sizin araç TDI ve servis 4,7 litre koyar. Eksik yada fazla olmaz.Servis 4 .3 lt koyuyor herhalde, 850 dedi.
Şu son zamlardan önce!Ön balata da sordum 550 demişti, bu ekonomik oluyor herhalde. Markası trw'ydi galiba.
@Terms Zam öncesi hava filtresi olan iş emri ile, yukarıdaki zamlı iş emrindeki hava filtre fiyatları aynı.Son zamlardan sonra Diesel yakıt filtresi fiyatlarını bilen var mı?
Oğuz hocam, Bildiğim sadece yağ litre fiyatının değişmediği. Diğer bütün fiyatlar değişti.@Terms Zam öncesi hava filtresi olan iş emri ile, yukarıdaki zamlı iş emrindeki hava filtre fiyatları aynı.
Daha önce kabaca %10 zam yapılmış diye yazmıştım. Bu sadece işçilik üzerinde olmuş olabilir.
Bu sebeple yakıt filtre fiyatı aynı olma ihtimali yani zamlanmamış olabilir..
Servis bursa doğuş. Tarih 06.10.2021.
2015 1,4 tsi 65000km.
Zubizu mubizu ne varsa uyguladık ama...
Ön balata da sordum 550 demişti, bu ekonomik oluyor herhalde. Markası trw'ydi galiba.
Oğuz hocam, Bildiğim sadece yağ litre fiyatının değişmediği. Diğer bütün fiyatlar değişti.
Hava filtre fiyatları da değişti.
Forumun sayfa başına mesaj sayısı değiştiğinden geçen ayki faturayı bulamadım ancak
Hava filtresi
Şuan 207,20 +KDV
Geçen ay sanırım 197,78+KDV idi
Bu da hava filtresindeki Zam oranı %10 değil %4,7 gibi bir orana tekabül eder.
Erel Maltepe ile de görüştüm. Hatta oraya sizin işlemi söylemiş olabilirim arkadaşım yaptırdı vs diye. @forzaGilles Ali bey sanırım sizi kastederek bu şekilde söyleyerek randevu almayı dene demişti. Danışman bir sormam lazım diyerek biraz bekletti. İçeride birileri ile konuşmuş dışarıdan ürünle işlem yapamıyoruz dedi.
Fiyat farkı çok uçuk olmasa tamam diyerek serviste yaptıracağım ama gerçekten fark çok fazla.
Fikir güzeldi ama uygulamaya geçiremedik ne yazık kiAli abi iyi fikir vermiş fakat halen daha reddetmeleri saçma olmuş.
Dediğiniz gibi içeride yapacakları işlem gereksiz pahalı. Tek ampul için 1000 lira + KDV olması lazım. Belki daha da artmıştır son zamlardan sonra.
Sizin araç 1.2 değil mi? 0,3'ü nereye koyacak onu merak ettim, bilginiz olsun fazla yağ da zararlıdır.Servis 4 .3 lt koyuyor herhalde, 850 dedi.
İşçilikte %10 zam gelmesi bana mı saçma geliyor sadeceEkli dosyayı görüntüle 51715
Hesaplamalarıma göre
İşçilikte %10 zam gelmiş.
Parçalara %4,76
Motor yağına gelmemiş.
Bu hesaba göre henüz fatura bilgisi gelmemiş olan Diesel yakıt filtresi %4,76 zam oranına göre tabloya alınmıştır.
Mehmet hocam , o arkadaşın araç TDI daha önceki sayfalardaki bakımla alakalı ilk mesajında yazmıştı.Sizin araç 1.2 değil mi? 0,3'ü nereye koyacak onu merak ettim, bilginiz olsun fazla yağ da zararlıdır.
1.5 Motorlara 4.3 LT, 1.6 Motorlara 4.7 LT yağ koyarlar.
4,3 LT'de az o zaman, sanırım servis fiyatı litre belirtmeden verdi, arkadaş da 4,3 lt'yi kendi yorumuyla yazdı. bu kapsamda 4,7 lt yağ 850 TL ediyor. buda 1 LT yağ 180,85 TL'ye denk geliyor. sanırım bir de buna %18 kdv (32,55 TL) eklenecek. 213,4 TL/LT olacak. güzel yatırım.....Mehmet hocam , o arkadaşın araç TDI daha önceki sayfalardaki bakımla alakalı ilk mesajında yazmıştı.
sizce az mı, çok mu?İşçilikte %10 zam gelmesi bana mı saçma geliyor sadece