Güncel Bakım Masrafları

sizce az mı, çok mu?

, peki aynı kişiler işçisine ne kadar zam yapıyor, onlara da yansıyorsa sıkıntı yok.
İşte fırsatçılık yapacağız derken saçmalıyorlar artık.İşçiye senede kaç zam veriyor olabilirsin ki her fiyat güncellemesinde
onu da araya sıkıştırıyorsun.

4,3 LT'de az o zaman, sanırım servis fiyatı litre belirtmeden verdi, arkadaş da 4,3 lt'yi kendi yorumuyla yazdı. bu kapsamda 4,7 lt yağ 850 TL ediyor. buda 1 LT yağ 180,85 TL'ye denk geliyor. sanırım bir de buna %18 kdv (32,55 TL) eklenecek. 213,4 TL/LT olacak. güzel yatırım.....
Hocam serviste 5W-30 yağın güncel Litre fiyatı 167,22 +KDV = 197,32 KDV Dahil. 4,7 Litresi 927,40₺ eder.
O arkadaşa servis iskonto yapmış 850 demiş.

pek yakında 60.000km bakımına gideceğim neler yapılıyor bilginiz varmı?

birde servis neden her yıl çağırıyor bu bakımları her yıl yaptırmam şartmı

4tane aracımız var birçok özel servis 15bin km de çağırıyor ama bu aracıma her yıl 10km dolmasada gidiyorum

@kickergls Aracınız kaç model, kaç Km de?

Golflerde bakım periyodu 15.000Km yada 1 yıldır. Hangisi önce dolarsa!

4,3 LT'de az o zaman, sanırım servis fiyatı litre belirtmeden verdi, arkadaş da 4,3 lt'yi kendi yorumuyla yazdı. bu kapsamda 4,7 lt yağ 850 TL ediyor. buda 1 LT yağ 180,85 TL'ye denk geliyor. sanırım bir de buna %18 kdv (32,55 TL) eklenecek. 213,4 TL/LT olacak. güzel yatırım.....
Hocam benim araç 1.0 tsi dsg.
Burada koyulan lt den daha çok, castrol edge pro ll dışarıdan bulabilirmiyim diye sormuştum, olay lt başı maliyet hesaplamasını kadar geldi.
Bu yağın dışarıdan bulunamayacagini sizde yazmışsınız bende aynı sonuca ulaştım. Pro olmayanı da kullanmak istemiyorum.
Servis moly kabul etse onu götürürdüm, etmediğinden servisin yağına kaldık görünüyor.
İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

Burada koyulan lt den daha çok, castrol edge pro ll dışarıdan bulabilirmiyim diye sormuştum, olay lt başı maliyet hesaplamasını kadar geldi.
Bu yağın dışarıdan bulunamayacagini sizde yazmışsınız bende aynı sonuca ulaştım. Pro olmayanı da kullanmak istemiyorum.
Servis moly kabul etse onu götürürdüm, etmediğinden servisin yağına kaldık görünüyor.
Litreyi hesaplarsanız dışarıdan alacağınız yağın litre fiyatı ile karşılaştırırsınız.

pek yakında 60.000km bakımına gideceğim neler yapılıyor bilginiz varmı?

birde servis neden her yıl çağırıyor bu bakımları her yıl yaptırmam şartmı

4tane aracımız var birçok özel servis 15bin km de çağırıyor ama bu aracıma her yıl 10km dolmasada gidiyorum
Aracınız benzinli ise bir iki önceki sayfalarda aldığım teklifler var. oradan faydalanabilirsiniz

Hocam aslında geçen yazmışsınız ''kabul ediyor ama yağ kaynaklı sorun çıkarsa sorumluluk kabul etmiyor'' diye.
Sizin alacağınız yağ onların koyduğundan kalitesiz bir yağ değil.Sanki sanayiden elimizde beyaz bidonla gelip bunu doldur diyoruz adamlara:)
Gereksiz ağız yapıyorlar ikna etmek için.

@Culture33
Bu forumdaki sayfa başına mesaj sayısı eskiden olduğu gibi olmalı.
Sayfalarını bildiğim mesajları bulamıyorum!

@AhmetCakmak adminim mesaj sayısının az olmasının bir avantajı vs var mı bilmediğimiz?

Hocam aslında geçen yazmışsınız ''kabul ediyor ama yağ kaynaklı sorun çıkarsa sorumluluk kabul etmiyor'' diye.
Sizin alacağınız yağ onların koyduğundan kalitesiz bir yağ değil.Sanki sanayiden elimizde beyaz bidonla gelip bunu doldur diyoruz adamlara:)
Gereksiz ağız yapıyorlar ikna etmek için.
Hocam castrol kabul ediyor, diğerlerini değil, belki mesajda yanlış belirtmisimdir.

@Culture33
Bu forumdaki sayfa başına mesaj sayısı eskiden olduğu gibi olmalı.
Sayfalarını bildiğim mesajları bulamıyorum!

@AhmetCakmak adminim mesaj sayısının az olmasının bir avantajı vs var mı bilmediğimiz?
Sayfalar görünmesinde herhangi bir sıkıntı yok ki, veya ben tam olarak anlayamadım. bildiğiniz sayfaya direkt te gidebiliyorsunuz.

Sayfalar görünmesinde herhangi bir sıkıntı yok ki, veya ben tam olarak anlayamadım. bildiğiniz sayfaya direkt te gidebiliyorsunuz.
Tamam da eski sistemdeyken yani sayfa başına mesaj sayısı eskiden olduğu gibi olsa 124. sayfada şanzıman yağları hakkında @forzaGilles hocamın detaylı mesajı vardı şimdi kaçıncı sayfada bulmak çok zor.

Geri
Üst Alt