Güncel Bakım Masrafları

Bugun siparis verdigim LM yağ geldi New generation yaziyor. Adamlar cok taze yag gonderiyor gercekten 9/21 uretimi

Merhaba bugün servisten
triger seti
devir daim
gergi
v kayışı
g13 saf su karışım
Toplam 4bin tl %25 indirimli
randevu aldım salı günü 120 bin bakımını yaptıracağım fiyat uygun mudur? Dikkat etmem gereken bir husus var mıdır?
Değerli tecrübelerinizi bekliyorum.

Merhaba. Ankara’da yaşıyorum. 2016 model 1.4 tsi golf için buji değişimi yapacağım. Araç 82 bin km’de. Servise sorduğumda buji için 140 küsür TL dediler adet fiyatına. Ngk için distribütörler perakende satışı yapmıyor. İnternette 4 adet fiyatı 480 TL ye yakın ngk için. Sizce nasıl bir yok izlemeliyim?

@bf417 hocam iyi fiyat bence. Ben dışarıdan aldım. 2200 tuttu her şey. Aynı sizin set. İşçilik ve antifriz henüz almadım.

merhabalar standart bakım içinde soğutma suyu değişimi var mı yoksa ek ücrete mi tabii. Birde soğutma suyu antifiriz kaç yılda bir değişir

@Fikirmizah standart bakımda değişmiyor. Sadece kontrolü yapılır. Eksilmiş ise üzeri tamamlanır. 120bin bakımı yaparken triger ve devirdaim pompası değiştirirken soğutma suyu yenilenir. Ben de şu an bu aşamadayım.

Merhaba. Ankara’da yaşıyorum. 2016 model 1.4 tsi golf için buji değişimi yapacağım. Araç 82 bin km’de. Servise sorduğumda buji için 140 küsür TL dediler adet fiyatına. Ngk için distribütörler perakende satışı yapmıyor. İnternette 4 adet fiyatı 480 TL ye yakın ngk için. Sizce nasıl bir yok izlemeliyim?
Bujilerin dışarda sahtesi çok oluyor., servisin size tanesi 140 toplamda 560 tl. fakat aracınız 5 yaşında olduğundan serviste yedek parça ve işçilikte %25 zubuzi indiriminiz olucak. dışardan almanın hiç bir avantajı olmuyor.

Hocam şimdi benim arac 2016 model 25 binde benim 120 bine çıkmam mümkün değil ne zaman değişir acaba

Merhaba bugün servisten
triger seti
devir daim
gergi
v kayışı
g13 saf su karışım
Toplam 4bin tl %25 indirimli
randevu aldım salı günü 120 bin bakımını yaptıracağım fiyat uygun mudur? Dikkat etmem gereken bir husus var mıdır?
Değerli tecrübelerinizi bekliyorum.
V kayışı değişecek ise., V kayışı, V kayışı Gergi Makarası +en önemlisini Şarj Dinamo Kasnağı.., bu 3 parçayı set halinde değiştirmeniz sizin yararınıza olur. tek başına V kayışını değiştirmenin hiç bir anlamı yok., bu arada Triger Gergi Makarası ile V kayışı Gergisi birbirinden farklı şeylerdir onu birbiriyle karıştırmayın.

merhabalar standart bakım içinde soğutma suyu değişimi var mı yoksa ek ücrete mi tabii. Birde soğutma suyu antifiriz kaç yılda bir değişir
Hocam şimdi benim arac 2016 model 25 binde benim 120 bine çıkmam mümkün değil ne zaman değişir acaba
Kaçak, eksilme vs yoksa ve fabrikanın doldurduğu soğutma sıvısı ise aracınızdaki.
120.000Km(Triger değişimi) de veya 5-7 yılda değişmesi gerekir.
Ayrıca değişim ekstra ücrete tabidir.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt