Fikirmizah
Üye
- İsim
- Doğu
@Fikirmizah soğutma suyu seviyesi şuan bu heralde yarı soğuk halde araç çünkü uzun yoldan gelip 2-3 saat sonra çektim normal midir
Normal. Kapağı açtığınızda biraz daha seviye yükselir@Fikirmizah soğutma suyu seviyesi şuan bu heralde yarı soğuk halde araç çünkü uzun yoldan gelip 2-3 saat sonra çektim normal midir
Söylediğiniz iyi oldu talep ediyimV kayışı değişecek ise., V kayışı, V kayışı Gergi Makarası +en önemlisini Şarj Dinamo Kasnağı.., bu 3 parçayı set halinde değiştirmeniz sizin yararınıza olur. tek başına V kayışını değiştirmenin hiç bir anlamı yok., bu arada Triger Gergi Makarası ile V kayışı Gergisi birbirinden farklı şeylerdir onu birbiriyle karıştırmayın.
hocam selamlar ben de bugün 120 bin 1.4 tsi aracımı bakıma soktum v kayış seti triger buji soğutma kanalı temizliği gibi bir çok şey sayıldı fiyat 4900 çıktı ve bu yüzde 25 indirimli hali, sizin aracınızın modeli ve motoru nedir ? Bir de hangi servisten aldınız acaba fiyatı ?Merhaba bugün servisten
triger seti
devir daim
gergi
v kayışı
g13 saf su karışım
Toplam 4bin tl %25 indirimli
randevu aldım salı günü 120 bin bakımını yaptıracağım fiyat uygun mudur? Dikkat etmem gereken bir husus var mıdır?
Değerli tecrübelerinizi bekliyorum.
Hocam parçaları dışarıdan alıp sanayide yaptırsanız kaça mal oluyor hesapladınız mı?Merhaba bugün servisten
triger seti
devir daim
gergi
v kayışı
g13 saf su karışım
Toplam 4bin tl %25 indirimli
randevu aldım salı günü 120 bin bakımını yaptıracağım fiyat uygun mudur? Dikkat etmem gereken bir husus var mıdır?
Değerli tecrübelerinizi bekliyorum.
Aracı çok zorlamıyorsanız (yüksek hız, ani hızlanma, yüksek devir) vs... en az 3-4 sene daha idare eder ama "kesin net bişey söylemek" zor..Hocam şimdi benim arac 2016 model 25 binde benim 120 bine çıkmam mümkün değil ne zaman değişir acaba
Ayda 500 km yol anca yapıyorum ve cok standart kullanıyorumAracı çok zorlamıyorsanız (yüksek hız, ani hızlanma, yüksek devir) vs... en az 3-4 sene daha idare eder ama "kesin net bişey söylemek" zor..
Ayda 500 km yol anca yapıyorum ve cok standart kullanıyorum
Hatta -32 dereceymişAracı çok zorlamıyorsanız (yüksek hız, ani hızlanma, yüksek devir) vs... en az 3-4 sene daha idare eder ama "kesin net bişey söylemek" zor..
Fiyat bilgileri fotoda mevcut buna g13 antifriz de dahil %25 yaş indirimi var servis afyon.hocam selamlar ben de bugün 120 bin 1.4 tsi aracımı bakıma soktum v kayış seti triger buji soğutma kanalı temizliği gibi bir çok şey sayıldı fiyat 4900 çıktı ve bu yüzde 25 indirimli hali, sizin aracınızın modeli ve motoru nedir ? Bir de hangi servisten aldınız acaba fiyatı ?
Dışarıda v kayışı vs de eklenince 3 bine yakın fiyat çıkardılar işlem garantisiz ve çakma parça vs bulunduğum yerde malesef çok var 4 bine servise karar kıldımHocam parçaları dışarıdan alıp sanayide yaptırsanız kaça mal oluyor hesapladınız mı?
1.4 tsi aracın 120k da neden trigeri değişti? 180k da değişmesi gerekiyorhocam selamlar ben de bugün 120 bin 1.4 tsi aracımı bakıma soktum v kayış seti triger buji soğutma kanalı temizliği gibi bir çok şey sayıldı fiyat 4900 çıktı ve bu yüzde 25 indirimli hali, sizin aracınızın modeli ve motoru nedir ? Bir de hangi servisten aldınız acaba fiyatı ?