Taxi esnafı gibi briçstonla 95 bin km yapıcaz mecburen.Bu arada 01 Aralık 2021 tarihi itibariyle oto lastiklere %20 zam geliyor. bilginiz olsun.
Acı rezil durumlar.
Taxi esnafı gibi briçstonla 95 bin km yapıcaz mecburen.Bu arada 01 Aralık 2021 tarihi itibariyle oto lastiklere %20 zam geliyor. bilginiz olsun.
Mayıs ayında hangi marka ve kaça aldınız lastikleri? o zaman ki fiyat ile şimdiki fiyat arasında da ciddi bir rakam olmalı.@Culture33 Allahtan benim lastikler mayıs 2021 yenilendi.
60.000 km ye geldim, lastikler zamlanmadan parasını ödeyip zamanı geldiğinde taktıracağım.Taxi esnafı gibi briçstonla 95 bin km yapıcaz mecburen.
Acı rezil durumlar.
4 tane 1621 üretimli 225/45 17 91V Michelin Primacy4 - 2.600₺Mayıs ayında hangi marka ve kaça aldınız lastikleri? o zaman ki fiyat ile şimdiki fiyat arasında da ciddi bir rakam olmalı.
şu an 3600-3800 TL arasında4 tane 1621 üretimli 225/45 17 91V Michelin Primacy4 - 2.600₺
Değişimleri, Balans ve Ön düzen dahil.
V kayışı gergisini değiştirmemişsiniz sanırım servis g13 ü bir kaba alıp tekrar koyuyormuş ve üstüne ekleme yapıyorlarmış bana böyle söylendi ben yenilenmesini istedim 400 civarı bedelle.Üzerinden çıkan parçalar
Triger kayişi. Dayco marka
Rulmanlar. İna marka
Devirdaim orjinal vw logolu
V kayışı, gergi bilyası ve şarj dinamosu kasnağınada bakmalarını istedim sorun varsa değişimin uygun olduğunu bildirdim ama gerek olmadığını söylediler bende üstüne düşmedim.V kayışı gergisini değiştirmemişsiniz sanırım servis g13 ü bir kaba alıp tekrar koyuyormuş ve üstüne ekleme yapıyorlarmış bana böyle söylendi ben yenilenmesini istedim 400 civarı bedelle.
triger gergi makarası ne marka çıktı..?Üzerinden çıkan parçalar
Triger kayişi. Dayco marka
Rulmanlar. İna marka
Devirdaim orjinal vw logolu
klasik Kanada Japon ortaklığıtriger gergi makarası ne marka çıktı..?
Aracın daha önceki bakım geçmişine göre aşşağıdaki işlemler belli zaman aralıklarında yapılır;90000 -6. Yıl bakımında klasik filtre ve yağ değişiminden başka bir şey yapılıyor mu acaba?
Aracım 2015 model 1.2 tsi yaklaşık 77binde