Güncel Bakım Masrafları

Bugün tesadüfen Antalya Metro'da fotoğraftaki yağı gördüm. Liqui Moly sitesinde aynı yağ 529 TL, burada da 514 TL. Kargo beklemeden almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Orjinal midir bilmiyorum ama üretim tarihi de 07/2021 yazıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 53379
Hocam ben de Lq.moly yağ aldım türkiye bayisinden dün elime ulaştı ama 4200 olanı 4 lit.450 tl.1 ay önce 350 demişlerdi.

Fren hidroliği, balatalar ve bujiler bir önceki bakımda serviste değiştirilmiş. Yağ bakımı için de işçilik vermeyeceğim, ücretsiz yaptıracağım tanıdığım var. Servisin iyi niyet garantisi olacağından emin olsam servise gideceğim ama artık iyi niyet kalmadı galiba. Eğer ağır bir tamirat gerekirse veya ağır bakım gerektiğinde servise gideceğim ama yağ bakımı için artık gitmeyi düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama maddi durumlar artık arabaya binmeyi bile lüks hale getirdi. Pazar günü depoyu doldurdum. 585 TL benzin aldı. Bakımdan edeceğim tasarruf bir depo benzin eder diye düşünüyorum.
hocam doğru diyosunuz.Ben aralık ayı başında servisten yağ hariç ( kendim aldım 4lt. L.m.)750 tl dediler .dün aradım 850 tl.dedim ne zammı bu kur düştü ? kem küm ettiler ben o kadar vermem dedim ,geldiğinizde yardımcı oıluruz dediler.bakalım yarın gideceğim.Bu arada ben de dışardan malzeme alıp burda yaptırsam diyorum ama insanın içi rahat etmiyor güvenemiyor dışardaki servise. en azından araba servis bakımlı değeri de ona göre olur diye düşnüyorum hem kafa da rahat olur

1640792666203.png

Aşağıdaki de MANN Filtreler + Liqui oly Top Tec 4200 4L fiyatları ile dışarıda yapılana karşı
8 Yaş ve üzeri servis bakımı karşılaştırması.
1640792692700.png

Hocam ben de Lq.moly yağ aldım türkiye bayisinden dün elime ulaştı ama 4200 olanı 4 lit.450 tl.1 ay önce 350 demişlerdi.
Şu anda aynı yağ 506 TL. Ocak ayında zamla bareber kaça alırım bakalım.

hocam doğru diyosunuz.Ben aralık ayı başında servisten yağ hariç ( kendim aldım 4lt. L.m.)750 tl dediler .dün aradım 850 tl.dedim ne zammı bu kur düştü ? kem küm ettiler ben o kadar vermem dedim ,geldiğinizde yardımcı oıluruz dediler.bakalım yarın gideceğim.Bu arada ben de dışardan malzeme alıp burda yaptırsam diyorum ama insanın içi rahat etmiyor güvenemiyor dışardaki servise. en azından araba servis bakımlı değeri de ona göre olur diye düşnüyorum hem kafa da rahat olur
Ben de servise gitme taraftarıyım. Servis kayıtlı olması da güzel olur tabi ama bu servis fiyatları insanı düşünmeye itiyor. Her şeyi geçtim, servise gitmenin ileride bir faydası olacak mı o da ayrı bir konu.
Ayrıca önceki servis tecrübelerimden dolayı söylüyorum; tanıdığım bazı sanayi ustalarının servislerden çok daha iyi işler yaptığını yaşayıp gördüm. Onun için çok kafam karışıyor.

Ben cuma gunu gidip 2000 tl vereceğim…
2 yıl olmadığı ıcın. Zubizu indırımınden faydalanamıyorım.
Yazıl 550 tl fazla vereceğim.:((
Neye göre 550 fazla vereceğiniz düşünüyorsunuz anlayamasamda.
wolksvagenimden randevu alırsanız
İşçilikten ve parçadan indirim yapıyorlar %10 kadar
Tabi kafadan değil bazı kalemlere 8 falan yapıyorlar.

Ayrıca hiç iskonto yapmasalar 2.050₺ civarı.
2 yaşını doldurursa da 1.840₺ civarı oluyor.

Neye göre 550 fazla vereceğiniz düşünüyorsunuz anlayamasamda.
wolksvagenimden randevu alırsanız
İşçilikten ve parçadan indirim yapıyorlar %10 kadar
Tabi kafadan değil bazı kalemlere 8 falan yapıyorlar.

Ayrıca hiç iskonto yapmasalar 2.050₺ civarı.
2 yaşını doldurursa da 1.840₺ civarı oluyor.
2 yasını dolridurmamıs oluyor benım arac…
Garanti bitmeden göturduğüm için…
2038 dedıler bakacağım artık

Yarın 5.yıl bakımı var bujiler dahil 2185 fiyat verdiler.

2 yasını dolridurmamıs oluyor benım arac…
Garanti bitmeden göturduğüm için…
2038 dedıler bakacağım artık
2 yaşını doldursaydı kaç iskonto yapılacağını düşünüyorsunuz?
3-4 yaş indirimi yağ hariç %15 tir. yağa yok.
bu da 550tl etmez.

merhaba dün yaptırdığım bakımın faturası 2016 tdi dsg 42.000 km. 5.yıl bakımım zubizu indirimi sonrası faturam.IMG_0657 2.JPG

merhaba dün yaptırdığım bakımın faturası 2016 tdi dsg 42.000 km. 5.yıl bakımım zubizu indirimi sonrası faturam.Ekli dosyayı görüntüle 53403
İndirim mi yapmış ürünlere vw?
Sizden birkaç gün önce yapılan bakıma göre! işçilik birim fiyatı ile yağ hariç hepsi düşük yazılmış ya da geçen ayki fiyatlar yazılmış.

Ya sizin gittiğiniz servis yeni fiyatları uygulamamış ya da vw fiyatları geri çekmiş.

İndirim mi yapmış ürünlere vw?
Sizden birkaç gün önce yapılan bakıma göre! işçilik birim fiyatı ile yağ hariç hepsi düşük yazılmış ya da geçen ayki fiyatlar yazılmış.

Ya sizin gittiğiniz servis yeni fiyatları uygulamamış ya da vw fiyatları geri çekmiş.
önceki fiyatlar ile ilgili bilgim yok,muhtemelen fiyatlar geri çekilmiştir bayinin yeni fiyatları uygulamayacağını düşünmüyorum.İstanbul/Tamaş

Geri
Üst Alt