Dün aracı yıllık bakım için yetkili servise götürdüm., ilk baştan beri aksilikler beni buldu açıkçası gergin bir gün yaşadım.,
Sıkıntı şu; motor yağını kendim alıp getirdiğim için zubizu indirimi artık yapamıyoruz dediler.,
Servisin dediği son 1-2 aydır artık yağını kendi getiren müşterilere zubizu indirimi yapılmıyor., sebebi ise; sistem buna müsade etmiyor dediler., bunun neticesinde %25 zubizu iskontosundan mahrum kaldım.,
Sistem buna müsade etmiyor derken., kullandıkları yazılım programından bahsediyorlar.,
Can sıkıcı yaşananlar neticesinde müşteri kaybetmemek için eski müşteri olduğum için (%10 işçilikten, %5 yedek parçadan indirim yaptılar) ama tabii devede kulak gibi bişey., 300-400 tl. indirim olacakken 78 tl. indirim olması canımı sıktı.,
Son 1-2 aydır yağını kendi alıp götüren arkadaşlar var mı..? Sizlerde durum nasıl oldu zubizu uygulandı mı uygulanmadı mı..?
Bana bi dala-vere çeviriyorlar gibi geldi., çünkü söyledikleri hiç inandırıcı gelmedi., işin içinde bir ali-cengiz oyunu gibime geliyor.,
Açıkçası böyle bir saçma sebebten zubizu indirimi yapmamaya başlarlar ise., artık kimse yetkili servisin kapısından geçmez., ülkede ekonomik sıkıntı var., döviz aldı başını gitti., insanlar yedikleri yemekten nasıl tasarruf ederiz, nasıl ay sonunu getiririz derdine düşmüş durumda., Bunların yaptığına bak,
Aralık ayında yetkili servise bakım yaptırıp yağını kendi alıp götüren arkadaşlar zubizu indirimi yaptılar mı yapmadılar mı..? Yorum yapabilirler ise sevinirim..