Güncel Bakım Masrafları

önceki fiyatlar ile ilgili bilgim yok,muhtemelen fiyatlar geri çekilmiştir bayinin yeni fiyatları uygulamayacağını düşünmüyorum.İstanbul/Tamaş
Önceki fiyatlar 294. sayfanın son mesajında.

Mrb bugun aracı servıse bıraktım
Online servıs randevu ındırımı ıle bırlıkte 1875 TL…
Cam suyum dolu ıdı :))

Tamaş ın Yetkili Servis olduğunu düşünmüyorum daha hangi yılda ne bakım yapılması gerektiğini bilmiyorlar , Golf 7 1.2 Tsi Allstar Dsg Araç 5 Yıllık bakım için 1450 TL Zibizu vs indirimli fiyat fiyat verdiler Randevu Saatinde Gitmeme Rağmen 1 saat 15 dk beklettiler Tanıdık olduğunu düşündüğüm kişiyide araya alınca Sinirlenip çıktım doğuşa Şikayet Ettim Gereğini Yaptılar ,Mez de 1780 TL Fren hidroliği Değişimi İle Birlikte Yaptırdım (Trafikden Dolayı 10dk Geciktim Randevuma )15 dk da aracı teslim edip 5 saat sonrada aracımı teslim aldım Tamaş Saat 10:00 da aldığı aracı Aynı güne Yetiştiremiyor ,Tamaş Artık Benim İçin Özel Vw Servisinden Farksız

Dün aracı yıllık bakım için yetkili servise götürdüm., ilk baştan beri aksilikler beni buldu açıkçası gergin bir gün yaşadım.,

Sıkıntı şu; motor yağını kendim alıp getirdiğim için zubizu indirimi artık yapamıyoruz dediler.,

Servisin dediği son 1-2 aydır artık yağını kendi getiren müşterilere zubizu indirimi yapılmıyor., sebebi ise; sistem buna müsade etmiyor dediler., bunun neticesinde %25 zubizu iskontosundan mahrum kaldım.,

Sistem buna müsade etmiyor derken., kullandıkları yazılım programından bahsediyorlar.,

Can sıkıcı yaşananlar neticesinde müşteri kaybetmemek için eski müşteri olduğum için (%10 işçilikten, %5 yedek parçadan indirim yaptılar) ama tabii devede kulak gibi bişey., 300-400 tl. indirim olacakken 78 tl. indirim olması canımı sıktı.,

Son 1-2 aydır yağını kendi alıp götüren arkadaşlar var mı..? Sizlerde durum nasıl oldu zubizu uygulandı mı uygulanmadı mı..?

Bana bi dala-vere çeviriyorlar gibi geldi., çünkü söyledikleri hiç inandırıcı gelmedi., işin içinde bir ali-cengiz oyunu gibime geliyor.,

Açıkçası böyle bir saçma sebebten zubizu indirimi yapmamaya başlarlar ise., artık kimse yetkili servisin kapısından geçmez., ülkede ekonomik sıkıntı var., döviz aldı başını gitti., insanlar yedikleri yemekten nasıl tasarruf ederiz, nasıl ay sonunu getiririz derdine düşmüş durumda., Bunların yaptığına bak,

Aralık ayında yetkili servise bakım yaptırıp yağını kendi alıp götüren arkadaşlar zubizu indirimi yaptılar mı yapmadılar mı..? Yorum yapabilirler ise sevinirim..

Son düzenleme:
@forzaGilles Çok garip Ali hcam.
Aralık değil de kasım ayında @Culture33 Mehmet hocam yaptır dı ama zubizu yaptılar mı bilmiyorum.
Kendisi foruma girerse cevaplar.

Gittiğiniz servis doğuşun kendi servisimi acaba.
Çünkü onlar sorun etmiyorlardı diye hatırlıyorum.

2016 Dsg golf aracı olan bir arkadaşta gecen hafta uzay oto daki 5. Yıl bakımından sonra
Yemişim DSG sini deyip yetkili servis defterini kapattı. (Araç DSG!!!)
Birdaha uğramam diyor.

Mikro şaltere 950 istiyorlar (aracı park konumunda terk edin tedavisi)

1,5 yıldır arka tampon sensörleriyle birlikte kaskodan uzayda değistiği halde araç mediada ayda bir devamlı park sensörü hatası veriyor.
Tamirttan sonra 1 hafta icinde ugruyor
Biz baktık bişey yok!
Geçen seneki bakımda söylüyor
Yine biz baktık bisey yok
2 hafta önceki bakımda
Yine !
Biz baktık bisey yok

Mikroşaltere para iste
Kendi degistitirdiğin arka parka sensör sistemi error versin umursama ?

Dsg bozulursa diye ? Yetkili servise teslim ol ?
Yok öyle bişey deyip noktayı koydu

Bunlar çakal !!!!!

Mikro şaltere para isteyen dsg yi bedava mı değistirecek ?

2016 Dsg golf aracı olan bir arkadaşta gecen hafta uzay oto daki 5. Yıl bakımından sonra
Yemişim DSG sini deyip yetkili servis defterini kapattı. (Araç DSG!!!)
Birdaha uğramam diyor.

Mikro şaltere 950 istiyorlar (aracı park konumunda terk edin tedavisi)

1,5 yıldır arka tampon sensörleriyle birlikte kaskodan uzayda değistiği halde araç mediada ayda bir devamlı park sensörü hatası veriyor.
Tamirttan sonra 1 hafta icinde ugruyor
Biz baktık bişey yok!
Geçen seneki bakımda söylüyor
Yine biz baktık bisey yok
2 hafta önceki bakımda
Yine !
Biz baktık bisey yok

Mikroşaltere para iste
Kendi degistitirdiğin arka parka sensör sistemi error versin umursama ?

Dsg bozulursa diye ? Yetkili servise teslim ol ?
Yok öyle bişey deyip noktayı koydu

Bunlar çakal !!!!!

Mikro şaltere para isteyen dsg yi bedava mı değistirecek ?
İşte bunları yaşayacağımı bildiğim için ben de servise gitmek istemiyorum. Ülkede yaptığı işin arkasında duran hiç bir yer yok çünkü. İlla uğraşmamız lazım, bağırıp çağırmamız gerekiyor.

2022 için güncel fiyatlar nedir malum herşey zamlandı servis ücretlerine de kaçınılmaz zam gelecek diye düşünüyorum..

Arkadaşlar merhaba,

Yarın Doğuş Maslakta servis randevum var. Az önce servis danışmanı ile görüştüm. Motor yağını kendim getirmek istediğimi söyledim.
Motor yağını getirebilirsiniz dendi. Ancak bu işlemin "Bakım" olarak geçmeyeceği söylendi. Dolayısıyla iyi niyet garantisi de bozulmuş oluyor dendi.

Burada bazı arkadaşlar motor yağını kendileri götürüyordu ve bu tarz bir problem olmadığını söylüyorlardı.
Bu gibi bir dönüş aldılar mı peki?
Bu durumda motor yağını getiriyorsak servise gitmenin bir anlamı kalmıyor.

@oadanur İyi niyet garantisi devam ediyormuy mu?
Ben sorduğumda artık yok ancak sürekli bize gelen kişiye yapabileceğimizi yapmaya çalışıyoruz büyük onarımlarda denmişti.

Antalyada olsam TAMİRHANE(Aslan Usta) den başka yere gitmezdim.
Malesef Adanadan Antalyaya bakım için git gel ekstra 1000tl yakıt demek.

İyi niyet garantisi konusunda net bişey söylemiyorlar. Ucu açık sizin dediğiniz gibi.
Ama yağı getiriyorsan zaten bu yolu da direk kapatmış oluyorsun. Benim anladığım bu.

@oadanur İyi niyet garantisi devam ediyormuy mu?
Ben sorduğumda artık yok ancak sürekli bize gelen kişiye yapabileceğimizi yapmaya çalışıyoruz büyük onarımlarda denmişti.

Antalyada olsam TAMİRHANE(Aslan Usta) den başka yere gitmezdim.
Malesef Adanadan Antalyaya bakım için git gel ekstra 1000tl yakıt demek.
Merhaba, Adanada tavsiye edebileceğiniz expertiz var mı acaba? Veya eş dosttan duyduğunuz düzgün bir peugeot/citroen ustası?

Merhaba, Adanada tavsiye edebileceğiniz expertiz var mı acaba? Veya eş dosttan duyduğunuz düzgün bir peugeot/citroen ustası?
Tarcanlar Sami Beyi arayıp onun tavsiye edeceği bir ekspertize gitmeni öneririm.

Garantili hizmet diye bir şey yok. Hepsi aldatmaca. Araçta bir sorun çıkar ise 3-5k sigorta parası öderiz derler ve öylece kalakalırsınız.

Geri
Üst Alt