12 subat garantının bitmesi.32 aralık ))
kur farkı , yeni yıl derken kesin güncelleme yapar servis. aslında 1 ay önce yapılır. kaç yıl var garantinin bitmesine?
erken gidip 250-300 lira fazla vermemek daha mantıklı. siz yinede servise sorun beklenti nedir12 subat garantının bitmesi.
2037 tl dıyorlar zaten 1 hafta once goturecektım
Kararsız kaldım
Tsk ederımerken gidip 250-300 lira fazla vermemek daha mantıklı. siz yinede servise sorun beklenti nedir
Çok garip ve uyanıkca.Ekli dosyayı görüntüle 5329422/11/2017 TDİ Golf aracımın 4.yıl(60.000 km) bakım ücreti.Parça ve işçilikte %25 yağda ise % 16 indirim uygulanmış.Edirne/Mercan
Bu ülke de hersey olur şaşırmıyorumÇok garip ve uyanıkca.
İnsanlar polen filtresi pahalı diye değiştirmiyorlar diye, hava filtresini polen filtresinden pahalı yapmışlar.
Normalde polen filtresi = 2 x hava filtresi fiyatı iken şimdi tersi olmuş.
Benim 7 yılık tecrübemMerhaba
Üstadım yılbasından sonra hemen zammı yansıtırlamı ? Benım yıllık bakımıma 1 ay kaldı
32 aralıkta yaptırıp yaptırmamayı düşünüyorumBen
Bence yarı yarıya değil.75 bin bakımı için servisi arayıp fiyat sordum, indirimle 1500 TL civarı dediler. Arabam 2015 model, servis bakımlı ama artık servise götürmeyeceğim. Filtreleri filtremarketim'den sipariş verdim. Yağı da LM alıp kendim değiştireceğim. Servisle arasında yarı yarıya fark var. Ekli dosyayı görüntüle 53364
Fren hidroliği, balatalar ve bujiler bir önceki bakımda serviste değiştirilmiş. Yağ bakımı için de işçilik vermeyeceğim, ücretsiz yaptıracağım tanıdığım var. Servisin iyi niyet garantisi olacağından emin olsam servise gideceğim ama artık iyi niyet kalmadı galiba. Eğer ağır bir tamirat gerekirse veya ağır bakım gerektiğinde servise gideceğim ama yağ bakımı için artık gitmeyi düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama maddi durumlar artık arabaya binmeyi bile lüks hale getirdi. Pazar günü depoyu doldurdum. 585 TL benzin aldı. Bakımdan edeceğim tasarruf bir depo benzin eder diye düşünüyorum.Bence yarı yarıya değil.
MANN Filtreler + LM TopTec = 900₺
+ Olarak ta Yaptıracağınız ustaya da 100-200 birşeyler verirsiniz.
Servis 1500₺
Sizin araç için
Ben olsam Bujiler daha önce değişmemişse bu bakımda servise gider bujileri ve fren hidroliğini de serviste değiştirtirdim.
HaklısınızFren hidroliği, balatalar ve bujiler bir önceki bakımda serviste değiştirilmiş. Yağ bakımı için de işçilik vermeyeceğim, ücretsiz yaptıracağım tanıdığım var. Servisin iyi niyet garantisi olacağından emin olsam servise gideceğim ama artık iyi niyet kalmadı galiba. Eğer ağır bir tamirat gerekirse veya ağır bakım gerektiğinde servise gideceğim ama yağ bakımı için artık gitmeyi düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama maddi durumlar artık arabaya binmeyi bile lüks hale getirdi. Pazar günü depoyu doldurdum. 585 TL benzin aldı. Bakımdan edeceğim tasarruf bir depo benzin eder diye düşünüyorum.
Bugün tesadüfen Antalya Metro'da fotoğraftaki yağı gördüm. Liqui Moly sitesinde aynı yağ 529 TL, burada da 514 TL. Kargo beklemeden almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Orjinal midir bilmiyorum ama üretim tarihi de 07/2021 yazıyordu.75 bin bakımı için servisi arayıp fiyat sordum, indirimle 1500 TL civarı dediler. Arabam 2015 model, servis bakımlı ama artık servise götürmeyeceğim. Filtreleri filtremarketim'den sipariş verdim. Yağı da LM alıp kendim değiştireceğim. Servisle arasında yarı yarıya fark var. Ekli dosyayı görüntüle 53364
Metro Market yetkili LM satıcısı yani sahte olmaz bence.Bugün tesadüfen Antalya Metro'da fotoğraftaki yağı gördüm. Liqui Moly sitesinde aynı yağ 529 TL, burada da 514 TL. Kargo beklemeden almak isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Orjinal midir bilmiyorum ama üretim tarihi de 07/2021 yazıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 53379
Bunu bilmiyordum, zaten 4200 de yoktu. 5 litre fazla olur diye almamıştım. İyiki almamışım o zaman.Metro Market yetkili LM satıcısı yani sahte olmaz bence.
Bu arada VAG için uygun yağ 4200, 4300 değil.