Güncel Bakım Masrafları

@agacmalzeme @Terms Selamlar ilk tescil tarihim 02.10.2018 03.10.2022 de bakıma gitsem normalde eylül ortası bakım zamanım %25 parçada %16 yağda indirimden mi faydalanmış olurum.Tabloya göre mini bakımda 1.4 tsi için 1384 ödenir gözüküyor.
@driver_can
Evet 3 ekim 2022 den sonra Mini bakımı 1.384₺ ye yaptırabilirsiniz.
Tabi o zamana kadar zam gelmez ise.

Son düzenleme:
Bu fiyatı görünce özel serviste bakım yaptırmak da riskli.

-Yağ ne koyuyorsunuz ustam?
+ Bu araçlara Castrol en iyisi.
-450 lira yazmışsınız biraz pahalı değil mi!
+Orjinal de ondan, ucuz olanlar yan sanayisi!
Ankarada mangal mekanı kır piknik alanları var.

Mekan sahibi

1-Giriste kelle başı para alıyor eyvallah

2- Müdür bey diyor ki burda müessese hizmeti Mangalı kendimiz atesliyoruz hazır önünüze getiriyoruz alev alev + mangal parası da bayılcaz buna da eyvallah

3- ETİ DE Burdan alacaksın ???

Yokk yavvv !!!

Hadi bize eyvallah dedik çıktık.

Yağımı (motul,luqui) filtrelerimi (mann) güvenlik sertifikalı xxxx yerden alırım

ustama giderim işçilik atarım biter.

Özel servisteki yağa bu zamanda kim güvenir ???

@Lycian

Bu fiyata mutfakta kızartma yapılabilse ? Aycicek yagından ucuz.

Son düzenleme:
Ankarada mangal mekanı kır piknik alanları var.

Mekan sahibi

1-Giriste kelle başı para alıyor eyvallah

2- Müdür bey diyor ki burda müessese hizmeti Mangalı kendimiz atesliyoruz hazır önünüze getiriyoruz alev alev + mangal parası da bayılcaz buna da eyvallah

3- ETİ DE Burdan alacaksın ???

Yokk yavvv !!!

Hadi bize eyvallah dedik çıktık.

Yağımı (motul,luqui) filtrelerimi (mann) güvenlik sertifikalı xxxx yerden alırım

ustama giderim işçilik atarım biter.

Özel servisteki yağa bu zamanda kim güvenir ???

@Lycian

Bu fiyata mutfakta kızartma yapılabilse ? Aycicek yagından ucuz.
@Savatage harbiden öyle :)

Bugün Ankara Arca yetkili serviste (eski Doğuş Etimesgut) aracımın 2.bakımı (30bin bkm) 12000kmde yapıldı. Hava ve polen filtresi değişmedi. Parçada %15 zubizu indirimi uygulandı. (yağda uygulanmıyor) Toplamda 1700tl ödedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220315-143921_Volkswagenim.jpg
    Screenshot_20220315-143921_Volkswagenim.jpg
    127.6 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar benim de servisim geldi 10 gün kaldı yarın ANKARAYA gidiyorum eğitim gereği, bu gittiğim bakım 7. bakımı olucak aracımın 105.000 km de. ÖZEL serviste malzemeleri kendim alarak yaptırmak istiyorum fiyattan yana sıkıntım yok, yağ olarak en iyisi motül diyorlar sizce hangisini alayım filtre olarak da mann mı almalıyım. Birde ankarada özel servis önerecek birileri var mıdır acaba şimdiden teşekkür ediyorum.

Bugün Ankara Arca yetkili serviste (eski Doğuş Etimesgut) aracımın 2.bakımı (30bin bkm) 12000kmde yapıldı. Hava ve polen filtresi değişmedi. Parçada %15 zubizu indirimi uygulandı. (yağda uygulanmıyor) Toplamda 1700tl ödedim.
Sizin araçta 0W-30 yağ kullanılmaydı.

Sizin araçta 0W-30 yağ kullanılmaydı.
Geçen yılki bakım faturasına baktım, aynı yağ kullanılmış. Bildiğim kadarıyla shell 0-30 kullanıyor servis, castrol 5-30

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220315-195725_Gallery.jpg
    Screenshot_20220315-195725_Gallery.jpg
    56.5 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Arkadaşlar benim de servisim geldi 10 gün kaldı yarın ANKARAYA gidiyorum eğitim gereği, bu gittiğim bakım 7. bakımı olucak aracımın 105.000 km de. ÖZEL serviste malzemeleri kendim alarak yaptırmak istiyorum fiyattan yana sıkıntım yok, yağ olarak en iyisi motül diyorlar sizce hangisini alayım filtre olarak da mann mı almalıyım. Birde ankarada özel servis önerecek birileri var mıdır acaba şimdiden teşekkür ed
@snatcher

Özelden iletişim numaramı gönderiyorum

Özel servis /Usta / yağ/ filtre değistircegimiz yer açısından cumartesi de ankara da iseniz bizzat bende bulunarak yardımcı olabilirim.

Malzemeleri edinin.

https://www.filtremarketim.com/

Yağ motul yetkili bayisi ankara da var(ordan alıyorum)
Ancak motulde 5 litre lik yağ var golfe uygun yagda
Eğer araç tdi ise 4,7 litre yağa ihtiyaç var
1.5 de yine 4,3 litre

Bunlarda 5 litre almak lazım

1.0/1.2/1.4 tsi da 4 litre luqui moly almak daha mantıklı olur.

Aynen sepette ekli duruyordu az önce baktım satıştan kalkmış. 1 Litresi var sadece. Mekato da distribütördü galiba değil mi?
Egemot 4L top tec i zamlayacak
Yeni fiyat 531,26₺ olacak.
Aynı 5L olanda yaptığı gibi.

Geri
Üst Alt