mehmetcimcik
Üye
60 bin km bencede yeterli turbo benzinli bir araç için. 2016 kasım üretim, 2017 ocak trafik çıkışlı aracımız 30 bin km'de. %80-90 uzun yolda kullanılır. Gün içinde en az 2-3 cold start yapılan bir araç değil pek@mehmetcimcik
4 yıl 63k km iyi yeterli bir süre degişim için
4 yıl 35-40 bin de olana hadi +1 yıl daha max 2 yıl daha esnetme olabilir.
Can hocam, üretim yılına baktınız mı ? bu arada HB de 695 olmuş. egemotta ise 595Hepsiburada da https://www.hepsiburada.com/liqui-m...2022-p-HBV00000RZLD6?magaza=PerformanceLastik 493 TL bonus kartı ilk kez kaydedince visa logolu 50 TL düşüyor 443e geliyor.Ben birtane alıp kenara koydum isteyen değerlendirebilir.
Henüz teslim olmadı bugün gelir teslimat şubesinde gözüküyordu geldiğinde bakar buradan da paylaşırım.Can hocam, üretim yılına baktınız mı ? bu arada HB de 695 olmuş. egemotta ise 595
Muş servisi biraz kazıkçı galiba.2017 model 45 bin 5. Bakım
Normal bakıma ek bujiler değişti.
Hava ve polen filtresi değişmedi
2300 TL.
Muş servisi biraz kazıkçı galiba.
Polen ve hava değişmediyse niçin genişletilmiş bakım işçiliği var?
Aracınız Golf mü..? motor tipi, model ve model yılı nedir.?2017 model 45 bin 5. Bakım
Normal bakıma ek bujiler değişti.
Hava ve polen filtresi değişmedi
2300 TL.
Golf hocamAracınız Golf mü..? motor tipi, model ve model yılı nedir.?
Sormamın sebebi yeni takılan bujilerin parça kodu bu zamana kadar TSI motora takılanlardan farklı, ve fiyatına da 5 gün önce serviste buji değişimi yaptıran arkadaşımızınkinden ciddi oranda daha ucuz yazmışlar., enteresan bir durum.,
İnsanın aklına acaba yakın zamanda yağ filtresinde yaptıkları gibi bujide de ucuzlatılmış parça mı kullanıyorlar diye geliyor.,
04C905606A sizin araca taktıkları buji (fiyat: 112,88 +kdv)
04E905601B bu zamana kadar tüm TSI motorlara takılan buji (fiyat: 185,56 +kdv)
Söktükleri eski bujileri size vermiş olmaları lazım., bujinin üzerinde parça kodu yazmaktadır.?
Eko seri olsaydı parça kodu JZW ile başlardı., Çok garip bir durum., son 10 yıldır tüm 1.4 TSI motorların bujisi 04E905601B kodlu bujilerdir., Acaba Polo veya başka bir aracın falan mı bujisini taktılar., Aracınızın şasi numarasıyla farklı bir yetkili servisin yedek parça bölümünden sorgulama yaptırmanız iyi olur., belki de o an için ellerinde doğru buji yoktu dicem ama böyle bir durum bile olsa başka aracın bujisini takmamaları lazım., ilk defa böyle bişeye şahit oluyorum çok enteresan., ihmal etmeyin bir sorup öğrenmeniz iyi olur.. bir hata yaptıkları kesin.!!Golf hocam
Çıkan buji yi almadım Arkadaşa da dediğiniz buji den takılmış eko seri mi acaba garip
Tamam hocam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinEko seri olsaydı parça kodu JZW ile başlardı., Çok garip bir durum., son 10 yıldır tüm 1.4 TSI motorların bujisi 04E905601B kodlu bujilerdir., Acaba Polo veya başka bir aracın falan mı bujisini taktılar., Aracınızın şasi numarasıyla farklı bir yetkili servisin yedek parça bölümünden sorgulama yaptırmanız iyi olur., belki de o an için ellerinde doğru buji yoktu dicem ama böyle bir durum bile olsa başka aracın bujisini takmamaları lazım., ilk defa böyle bişeye şahit oluyorum çok enteresan., ihmal etmeyin bir sorup öğrenmeniz iyi olur.. bir hata yaptıkları kesin.!!
Hocam servisi aradım sağolsun bi tanıdık vardı dediğiniz gibi ellerinde olmadığı için bunu takmışlar tekrardan sipariş etmişler doğru buji yi tekrardan söküp doğru olanı takacaklar.Eko seri olsaydı parça kodu JZW ile başlardı., Çok garip bir durum., son 10 yıldır tüm 1.4 TSI motorların bujisi 04E905601B kodlu bujilerdir., Acaba Polo veya başka bir aracın falan mı bujisini taktılar., Aracınızın şasi numarasıyla farklı bir yetkili servisin yedek parça bölümünden sorgulama yaptırmanız iyi olur., belki de o an için ellerinde doğru buji yoktu dicem ama böyle bir durum bile olsa başka aracın bujisini takmamaları lazım., ilk defa böyle bişeye şahit oluyorum çok enteresan., ihmal etmeyin bir sorup öğrenmeniz iyi olur.. bir hata yaptıkları kesin.!!