az önce avekten aradılar, eko balata 2 sene gidiyorsa orj olan 4 sene gidiyormuş ama ikisini de fabrika üretiyormuş bir sorun yaşayacağınızı zannetmem dedi orj balata için de 3164 tl dediler ön arka.
Eco serisi taktıracağıma hella pagid taktırırım. Piyasada ate de var arka 650 Önlere sormadım.. Hellla yarısı satanlar iki ürün haricine ses yapar dediler.. iki üründe hella ate garanti gibi duruyor. Bakalım ben deneyip bilgileniririm.sizce hangisini taktırmak mantıklı bir daha sorup teyit ediyim en iyisi.
valla artık kime teslim ettilerse Olabilir deyince beni de bir gülme aldı ahahHesabı teslim ettikleri arkadaş 2002 doğumlu bir troll galiba
Bu ne ya? Çok güldüm
Verdikleri fiyatta bir yanlışlık var.! Eko ile orjinal arasında 1.500 tl. gibi uçuk fiyat farkı olmaz.!az önce avekten aradılar, eko balata 2 sene gidiyorsa orj olan 4 sene gidiyormuş ama ikisini de fabrika üretiyormuş bir sorun yaşayacağınızı zannetmem dedi orj balata için de 3164 tl dediler ön arka.
bekliyorum hocam, önler ate bin küsür tl yanılmıyorsam.Eco serisi taktıracağıma hella pagid taktırırım. Piyasada ate de var arka 650 Önlere sormadım.. Hellla yarısı satanlar iki ürün haricine ses yapar dediler.. iki üründe hella ate garanti gibi duruyor. Bakalım ben deneyip bilgileniririm.
27 nisanda sorduğumda bu şekildeVerdikleri fiyatta bir yanlışlık var.! Eko ile orjinal arasında 1.500 tl. gibi uçuk fiyat farkı olmaz.!
Siz ilk sorduğunuz zaman 1.600 tl. dedikleri fiyat sadece ön balata için miydi.?
Eko seri (made in india) üretimi olur.,
Orjinal balata (avrupa üretimi) olur.
Tel.den görüşüp teyit ettirmekte yarar var., dediğim gibi orjinal balatada 1.500 tl. fark olmaz. Daha doğrusu eko ile orjinal arasında x2 kat fiyat farkı olamaz27 nisanda sorduğumda bu şekildeEkli dosyayı görüntüle 58744
geçen salı sorduğumda ise yine aynı fiyatı verdiler ama eko serisi fiyatı, nisanda sorduğumda ise orj parça demiş kafamı karıştırdılar.
tamamdır ben arıyım en iyisi teşekkürlerTel.den görüşüp teyit ettirmekte yarar var., dediğim gibi orjinal balatada 1.500 tl. fark olmaz. Daha doğrusu eko ile orjinal arasında x2 kat fiyat farkı olamaz
Hesabı teslim ettikleri arkadaş 2002 doğumlu bir troll galiba
Bu ne ya? Çok güldüm