Anladım sağol ben adliğden 5.1 aldım ate aldım tamamını alıp 4 den 5.1 e geçiş yapmayı planlıyorum.Gökcan balata/fren merkezi
Şaşmaz sanayi
Cihazları Ate orjinal kendi cihazı
Kullandıkları fren hidroligi Ate
Güncel fren hidrolik değişim fiyatı
350 tl !!!
Baba aracının fren hidroligini orda degisştirmistim 2020 de
https://gokcan-balata.business.site/
Yuhh fren hidrolik degisim fiyatımı 600??Anladım sağol ben adliğden 5.1 aldım ate aldım tamamını alıp 4 den 5.1 e geçiş yapmayı planlıyorum.
Gökcan ile görüştüm sağolsun, konuyu kısaca anlattım bendeki hidrolikle yapamazlarmış sistemdeki kullandıkları ate hidroliği uygularız sadece dediler. 600TL
Sıvıda içinde olarak iyi fiyat ate hidrolik sonuçta işleri de bu olduğundan güzel iş çıkacağından kuşkum yok. (İlk mesajda belirtmiştim arka balata takılacak.)@rager007
600 deyince ?
Aradım gökcan balatayı
İsmail usta var orada
Çok istemişsin dedim benim yönlendirigim arkadaşa?
400 fren hidrolik değisimi olmuş
100 de arka fren balata değisim işciliği
500 e bağladım !
Belki lazım olur yinede ihtiyacı olana
Avek ‘in verdiği fiyat çok yüksek ihtimalle “eko seri” balata için geçerlidir., orjinal balata (fabrikanın taktığı / orjinal ekipman) balatalar 400-500 tl. daha fiyat farkı vardır., 2.000 tl. yi bulur.avek otomotivden ön arka balata işçilik dahil 1.600tl fiyat aldım dışardan alıp taktırsam aynı parayı geçiyor hatta en azından servis garantili olur diye düşünüyorum.
Doğuş oto Etimesgut o anlamda fena değildi. Üst kattan aracın çekildiği tamirhaneyi büyük oranda rahatlıkla görüyordunuz. Tabii ki aracın yanında durmak gibisi yok400 lira gökcan balata fren merkezinde fren hidrolik degisimi
Eeee
Yetkili serviste 380 e oluyomuş ? Zubuzu ile falan
Sarı sitede Pazarlık araç başında!!!
Benim için Tamirat yine araç başında olması şart
İsterse yetkili servis 60 liraya fren hidroliği degistirsin?
Beni o rapmadan asagı yerin 3 kat dibine araç yanında gözlemci olarak kabul etmiyorlarsa imkanı yok emanet etmem bu yetkili servislere arabayı
(Dod) 2. El al-sat işi yapan pro -galerici esnaflık işiyle ugrasan adamlara karsı benim ultra takıntılarım varDoğuş oto Etimesgut o anlamda fena değildi. Üst kattan aracın çekildiği tamirhaneyi büyük oranda rahatlıkla görüyordunuz. Tabii ki aracın yanında durmak gibisi yok
sizce hangisini taktırmak mantıklı bir daha sorup teyit ediyim en iyisi.Avek ‘in verdiği fiyat çok yüksek ihtimalle “eko seri” balata için geçerlidir., orjinal balata (fabrikanın taktığı / orjinal ekipman) balatalar 400-500 tl. daha fiyat farkı vardır., 2.000 tl. yi bulur.
Ben serviste taktırcak olsam eko seri yerine orjinal balata taktırırdım., her ikisi içinde fiyat almanızı öneririm.sizce hangisini taktırmak mantıklı bir daha sorup teyit ediyim en iyisi.
+sürpriz yapmayı sever misin?
hahahaha aynı o muhabbete döndü iş hocam+sürpriz yapmayı sever misin?
- severim.
+ne yaparsın?
-sürpriz yaparım.