Güncel Bakım Masrafları

avek otomotivden ön arka balata işçilik dahil 1.600tl fiyat aldım dışardan alıp taktırsam aynı parayı geçiyor hatta en azından servis garantili olur diye düşünüyorum.

Gökcan balata/fren merkezi
Şaşmaz sanayi

Cihazları Ate orjinal kendi cihazı
Kullandıkları fren hidroligi Ate

Güncel fren hidrolik değişim fiyatı
350 tl !!!

Baba aracının fren hidroligini orda degisştirmistim 2020 de

https://gokcan-balata.business.site/
Anladım sağol ben adliğden 5.1 aldım ate aldım tamamını alıp 4 den 5.1 e geçiş yapmayı planlıyorum.
Gökcan ile görüştüm sağolsun, konuyu kısaca anlattım bendeki hidrolikle yapamazlarmış sistemdeki kullandıkları ate hidroliği uygularız sadece dediler. 600TL

Son düzenleme:
Anladım sağol ben adliğden 5.1 aldım ate aldım tamamını alıp 4 den 5.1 e geçiş yapmayı planlıyorum.
Gökcan ile görüştüm sağolsun, konuyu kısaca anlattım bendeki hidrolikle yapamazlarmış sistemdeki kullandıkları ate hidroliği uygularız sadece dediler. 600TL
Yuhh fren hidrolik degisim fiyatımı 600??

Sadece 1 ay önce arkadaşın jettası için fren hidrolik degişimi fiyatı 350 tl idi

600 oraya verecegime gider yetkiliye 420 veririm .
Gözüm yetkili servis görür. 4 yıl sonra

@rager007

600 deyince ?

Aradım gökcan balatayı

İsmail usta var orada

Çok istemişsin dedim benim yönlendirigim arkadaşa?

400 fren hidrolik değisimi olmuş

100 de arka fren balata değisim işciliği

500 e bağladım !

Belki lazım olur yinede ihtiyacı olana

@rager007

600 deyince ?

Aradım gökcan balatayı

İsmail usta var orada

Çok istemişsin dedim benim yönlendirigim arkadaşa?

400 fren hidrolik değisimi olmuş

100 de arka fren balata değisim işciliği

500 e bağladım !

Belki lazım olur yinede ihtiyacı olana
Sıvıda içinde olarak iyi fiyat ate hidrolik sonuçta işleri de bu olduğundan güzel iş çıkacağından kuşkum yok. (İlk mesajda belirtmiştim arka balata takılacak.)
Ben hidroliği dot 5.1 yapacağımdan makineye koyamayız olanı uygularız dedi orada da sorun yok.
Olmadı kit alıp ben yapacağım .:)

2012 Kasım ayında üretilen araç daha fazla geç kalmadan hidroliği ve canımı sıkan ferododan kurtulmam lazım .:) 10 bin km dir alışacak:) Aracı aldığımda yeni takılmıştı düzelir dedim ama düzelmedi + diskten yemeye başladı muhtemelen demir tozu fazla, yumuşak balatada disk incelmez balata biter vs.. Bence balata ötmesin disk incelmesinde balata 10 binde bitsin :) Cumartesi bu işi bitireceğim inş . Teşekkürler ilgi alakana

Araç golf 7 2016 1.2 tsi dsg, auto hold kapalı iken hafif eğimli yolda vites ‘d’ konumunda iken frenden ayağımı çektiğimde devir yükselmesine rağmen araç ilerleyemiyor ve geri kaçıyor. (Özellikle ilk çalıştırıp yola çıktığımda) düz yolda ise aynı durumda ilerleyebiliyor geri kaçırmıyor. Aynı durumu vites ‘r’ konumunda geri giderken yaşamıyorum kaçırma yapmadan kalkış yapıp geri gidebiliyor yol eğimli olsa da.

Yazılımla giderilebilir mi ? Normal bir durum mu? Bunu sadece ‘d’ konumunda yaşıyor olmama rağmen sorun kavramada mı acaba ?

Son olarak eğer kavramada sorun var (araç full servis bakımlı) yetkili servis kavrama değişim maliyeti şuan ne kadardır ?

avek otomotivden ön arka balata işçilik dahil 1.600tl fiyat aldım dışardan alıp taktırsam aynı parayı geçiyor hatta en azından servis garantili olur diye düşünüyorum.
Avek ‘in verdiği fiyat çok yüksek ihtimalle “eko seri” balata için geçerlidir., orjinal balata (fabrikanın taktığı / orjinal ekipman) balatalar 400-500 tl. daha fiyat farkı vardır., 2.000 tl. yi bulur.

400 lira gökcan balata fren merkezinde fren hidrolik degisimi

Eeee
Yetkili serviste 380 e oluyomuş ? Zubuzu ile falan

Sarı sitede Pazarlık araç başında!!!

Benim için Tamirat yine araç başında olması şart

İsterse yetkili servis 60 liraya fren hidroliği degistirsin?

Beni o rapmadan asagı yerin 3 kat dibine araç yanında gözlemci olarak kabul etmiyorlarsa imkanı yok emanet etmem bu yetkili servislere arabayı

400 lira gökcan balata fren merkezinde fren hidrolik degisimi

Eeee
Yetkili serviste 380 e oluyomuş ? Zubuzu ile falan

Sarı sitede Pazarlık araç başında!!!

Benim için Tamirat yine araç başında olması şart

İsterse yetkili servis 60 liraya fren hidroliği degistirsin?

Beni o rapmadan asagı yerin 3 kat dibine araç yanında gözlemci olarak kabul etmiyorlarsa imkanı yok emanet etmem bu yetkili servislere arabayı
Doğuş oto Etimesgut o anlamda fena değildi. Üst kattan aracın çekildiği tamirhaneyi büyük oranda rahatlıkla görüyordunuz. Tabii ki aracın yanında durmak gibisi yok :)

• Beğen
Tepkiler: SCC
Doğuş oto Etimesgut o anlamda fena değildi. Üst kattan aracın çekildiği tamirhaneyi büyük oranda rahatlıkla görüyordunuz. Tabii ki aracın yanında durmak gibisi yok :)
(Dod) 2. El al-sat işi yapan pro -galerici esnaflık işiyle ugrasan adamlara karsı benim ultra takıntılarım var

Sökerler benim 83k yapmış turboyu
Takarlar ellerindeki 2.el golften çıkma 288k yapmıs şıngırdayan turboyu?
Kimsenin haberi olmaz.

Paranoid sizofreni ......

Avek ‘in verdiği fiyat çok yüksek ihtimalle “eko seri” balata için geçerlidir., orjinal balata (fabrikanın taktığı / orjinal ekipman) balatalar 400-500 tl. daha fiyat farkı vardır., 2.000 tl. yi bulur.
sizce hangisini taktırmak mantıklı bir daha sorup teyit ediyim en iyisi.

sizce hangisini taktırmak mantıklı bir daha sorup teyit ediyim en iyisi.
Ben serviste taktırcak olsam eko seri yerine orjinal balata taktırırdım., her ikisi içinde fiyat almanızı öneririm.

Geri
Üst Alt