Güncel Bakım Masrafları

Yahu dalgamı geçiyorsunuz anlayamadım?
Yazdığım mesajları okumadan cevap vermeyiniz lütfen
Beyefendi benim kimse ile dalga geçme durumum olamaz, mesajlarınızı gayette okudum ve aldığım teklifi paylaştım, servis sonrası faturayı paylaşırım, o zaman bu karışıklığı anlamış oluruz.

Haziran enflasyonunu düsük çıkarmaya çalısıyo TÜİK.

sepete doguş oto bakım masrafını atacak demekki .

Anlaşmışlar aralarında

Nisan - mayısa göre dogusta bakım %40 ucuzlamış

Bende geyik peşindeyim.

4 tane sıfır lastik almaya bütce olmayınca tabi kafa moral diplerde

Briçstone fabrikasyonlarla
83k km .. yuhhh bee

Motor temizleme spreyi ile motoru temizledim bence güzel oldu temizlendi öncesi kötüydü temiz halinin resimlerini yüklüyorum Selsil susuz motor temizleme spreyi ile temizledim 44 TL ye aldım daha pahalı birşey almaya gerek yok bence kolay ve keyifli bir uygulama

Ekli dosyalar

• CE7D62EC-83C4-4BA4-8AA6-4347A6F1477C.jpeg
    CE7D62EC-83C4-4BA4-8AA6-4347A6F1477C.jpeg
    190.6 KB · Görüntüleme: 42
  • 2864B61E-5D85-45C4-850C-DCE6FFC5F4E5.jpeg
    2864B61E-5D85-45C4-850C-DCE6FFC5F4E5.jpeg
    197.6 KB · Görüntüleme: 41
  • FB814331-3A22-4171-B1E0-F453F94FD6D4.jpeg
    FB814331-3A22-4171-B1E0-F453F94FD6D4.jpeg
    201.7 KB · Görüntüleme: 41
Bugün serviste bujileri değiştirdiler 783 lira fiyat çıktı şuan fatura görünmüyor uygulamada paylaşamiyorum fiyat gayet iyi bence dışarda bujilere 650 demişlerdi işçilikle belkide geçecek

Kaputu açtılar motor temizliği yapalım korumada yapıyoruz klima dezenfektan aracı iç dış yıkarız 490 lira gibi fiyat verdi kalsın dedim bana çok geldi fren hidroliği için 400 küsur bir fiyat verdi onada kalsın dedim sadece bujiler değişti elk fren için güncelleme varmış onuda ücretsiz yaptılar çıkan bujiler bana kötü gelmedi sizin yorumunuz nedir boşuna mı değiştik acaba hatta bana uzun zamandır değişmemişse bobinlerde sıkıntı olabilir sokulmezse gibi birşeyler söyledi sanırım kaynamış olabilir diyerek bilginiz olsun dedi bende ilki kolay çıktı sıkıntı olacağını sanmam dedim

Ekli dosyalar

• IMG_20220606_123151.jpg
    IMG_20220606_123151.jpg
    65.3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220606_123142.jpg
    IMG_20220606_123142.jpg
    98.3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220606_123201.jpg
    IMG_20220606_123201.jpg
    73.4 KB · Görüntüleme: 34
Bugün serviste bujileri değiştirdiler 783 lira fiyat çıktı şuan fatura görünmüyor uygulamada paylaşamiyorum fiyat gayet iyi bence dışarda bujilere 650 demişlerdi işçilikle belkide geçecek

Kaputu açtılar motor temizliği yapalım korumada yapıyoruz klima dezenfektan aracı iç dış yıkarız 490 lira gibi fiyat verdi kalsın dedim bana çok geldi fren hidroliği için 400 küsur bir fiyat verdi onada kalsın dedim sadece bujiler değişti elk fren için güncelleme varmış onuda ücretsiz yaptılar çıkan bujiler bana kötü gelmedi sizin yorumunuz nedir boşuna mı değiştik acaba hatta bana uzun zamandır değişmemişse bobinlerde sıkıntı olabilir sokulmezse gibi birşeyler söyledi sanırım kaynamış olabilir diyerek bilginiz olsun dedi bende ilki kolay çıktı sıkıntı olacağını sanmam dedim
kaç km de değişti bujiler

@mehmetcimcik aracı yeni aldım bilmiyorum usta demişti bujiler ölü diye ona istinaden değiştirdim ama ölü bir durum göremedim ben neyse olan oldu değişti artık

Bu arada isteyen istediği yerde yaptırsın bakımını...

Bütün servisler aynı marka bujimi takıyor. Yoksa bundada ekonomy adı altında takılan bujilerde varmı bir kaç gün önce servise sormuştum ngk marka buji taktıklarını söylemişlerdi

Forum ahalisi
Benim hakaret içermeyen, küfür içermeyen, siyaset içermeyen ve anlamamak için ısrar edenlere bile bıkmadan usanmadan doğrusunu anlatmaya çalıştığım mesajımı silen forumda devam etmenin anlamı yok.
Forumdan çıkıyorum daha da dönmem.

Mesajımı silen yönetici neden sildiğini, mesajımın neresinin hatalı olduğunu da izah etmeliydi!

@Terms

Hocam ?

Biraz sinir katsayınız fazla yükseldi

33-34 psi olması geren asabiyet basıncını 42 psi lara yükselttiniz

@iamalegend
Yanlış bilgi verdi .yada daha dogrusu eksik bilgi aldı servisten. Yarın gelir düzeltir bilgiyi.

@Terms Son mesajınızdaki xxxxx gecen kelimeyi tinerle siliniz !!!!

@Zafermtl özellikle sordum ngk mi diye evet bizde yan sanayi olmaz zaten hep orijinal olur dedi biliyorum orijinal olduğunu da üzerindeki ngkydi dedim konu kapandı

Aracım 2017 model golf 7.5 1.4 tsı dsg

Aracımın 4. yani 60 bin km bakım zamanı geldi. Servis bujileri değiştirme teklifini sunuyor. Aracım 33 bin km de henüz ve herhangi şikayetim yok. Sizce yine de bujileri değiştirmeli miyim?

Aracım 2017 model golf 7.5 1.4 tsı dsg

Aracımın 4. yani 60 bin km bakım zamanı geldi. Servis bujileri değiştirme teklifini sunuyor. Aracım 33 bin km de henüz ve herhangi şikayetim yok. Sizce yine de bujileri değiştirmeli miyim?
Ben olsam değişmem

Geri
Üst Alt