Bir önceki bakım hangi tarihte ve km de olmustu?Pazartesi octavia 2021 için Avek ten randevu aldım, 2.yıl bakımı 22.500 km, uzun yol için erken yaptırıyorum, tüm filtreler dahil 3500 tl fiyat aldım
Bir önceki bakım hangi tarihte ve km de olmustu?Pazartesi octavia 2021 için Avek ten randevu aldım, 2.yıl bakımı 22.500 km, uzun yol için erken yaptırıyorum, tüm filtreler dahil 3500 tl fiyat aldım
Bana verilen fiyatlar sanki bir önceki dönemin fiyat listesindeki fiyatlar gibi geldi(Bu konu hakkında en iyi @Terms hocam bilgi sahibidir). Fren hidroliği için ise 40 binde bir yada 2-3 yıl da bir değişmesi gerekir deniliyor benim bir önceki değişim 2019 da olmuş bunu göz önünde bulundurarak değişimin sağlıklı olacağını düşündüm. Birde artan fiyatlar karşısında bugün yaptırdığım bakım yarına göre ucuz olacağını düşündüm@voshue bütün yetkili servislerde ki fiyatlar aynı mi bende buji değiştirecem usta parcaciya sordu 650 dediler servis daha hesaplı görünüyor
Ayrıca fren hidroliği değişimi için kararması gerekli mi onu merak ediyorum geçen parmağımla baktım temiz duruyor ama sizin faturayı görünce bende değiştirtsem dedim
Konu dışı olacak ancak bunu sizden beklemezdim , vasat zaten orta demektir.orta-vasat arası
Benden önce skoda lansman test aracı olduğu için emin değilim, ben alırken kasım 2021 olarak işlendi, o yüzden erken yaptırıyorumBir önceki bakım hangi tarihte ve km de olmustu?
Konu dışı olacak ama, cümleye başlarken büyük harfle başlanır.konu dışı olacak ancak bunu sizden beklemezdim vasat zaten orta demektir.
Yağ sıkıntı değil direk güneşe ve aşırı soğuk yada sıcağa maruz kalmasın.Merhabalar Forum da arama yaptım ancak bi sonuç bulamadım yağımı ve filtrelerimi bakıma 2.500 kala aldım daha doğrusu sipariş verdim 1-2 güne gelir. Sormak istediğim yağı ve filtreleri nasıl saklayabilirim?
Bu fiyatlardan sonra konu içine dönecek hâl kalmadı, yine konu dışı olacak ama bağlaçtan sonra virgül konmaz.Konu dışı olacak ama, cümleye başlarken büyük harfle başlanır.