Teşekkür ederimHocam alt kısımda plaka, şase no bilgileriniz açıkta kalmış bilginiz olsun.
Teşekkür ederimHocam alt kısımda plaka, şase no bilgileriniz açıkta kalmış bilginiz olsun.
Bilmedigim icin soruyorum ne gibi sıkıntı olurHocam alt kısımda plaka, şase no bilgileriniz açıkta kalmış bilginiz olsun.
Bilmedigim icin soruyorum ne gibi sıkıntı olur
Guvenlik acigi ise cogu aracta sase camin orada yaziyor plakada acikda
Bu nasıl bir rakamdırSon cümle bu yoklukta ........???
Evet bu yoklukta sefalete kosarken
Motul ? Kuzu incik dana gerdan / antrikot
Shell yağ ? arap atı / katır/ eşşek / sıpa pirzola mı?
Benim ankara motul/ aksu madeni yağlar yetkili satıcısında 5 litre motul 830 olmuş ??
450 ye shell koyarım şükür duamı ederim.
abi geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar,
Buyurun size taze taze,fırından yeni çıkmış gibi bir doğuş oto bakım faturası
Resimdeki yağ sahtedir..!! Tedarikçi kimse oradan uzak durun., kibrit çöpü bile alınmaz oradan., güvenilir bir yerden temin ediniz., Orjinal Castrol marka yağ için şu konuda gerekli açıklamalar mevcuttur; https://www.golftutkusu.com/topic/1...inal-castrol-yag-nasil-anlasilir/#post-334054Arkadaşlar merhaba, yağ değişimi için castrol alacaktım 5lt 750 ₺ fiyat verdi tedarikçi, aynı zamanda da longlife diye vw araçlar için yukarıdaki resmi olan yağı öneriyor. Bilen var mı kullanan var mı ?
Sanayide 5 lt castrol yağ için 750 lira, yağ , hava, polen ve karter tapası için Bosch marka 200 lira ustanın işçilik ücreti 100 lira ile birlikte 1050 liraya halledilecek gibi. Vw bayii iki kat fiyat verdi. Malzemeleri alıp sanayide değişim yaptırma düşüncem var. Siz ne dersiniz dostlar?Ekli dosyayı görüntüle 585341Haziran 2022 Van vw Sardur bayi bakım fiyatı teklifi, %30 Volkswagenim uygulama indirimi ve %16 yağ indirimli hali 2288₺
Bosch marka yağ-hava-polen filtresi ve karter tapası için kim 200 tl. istiyorsa., o bosch marka filtreler kesin sahtedir..!! Bilginiz olsun.,Sanayide 5 lt castrol yağ için 750 lira, yağ , hava, polen ve karter tapası için Bosch marka 200 lira ustanın işçilik ücreti 100 lira ile birlikte 1050 liraya halledilecek gibi. Vw bayii iki kat fiyat verdi. Malzemeleri alıp sanayide değişim yaptırma düşüncem var. Siz ne dersiniz dostlar?