Güncel Bakım Masrafları

Yazmayı unutmuşum, öyle mi denk geldi bilmiyorum ama yetkili servis bomboştu.
İnsanlar araç götürmeyi azaltınca yetkili servisler nereden kazık atarız derdine düşmüşler.
Allahaşkına devriyaj havasını almak nedir yahu.
o da yeni moda oldu aynı rehberli diagnoz gibi kazık atma yöntemi.

Arkadaşlar, VW yine bakımlara zam yaptı.
Uygulamada öyle gözüküyor.

Arkadaşlar, VW yine bakımlara zam yaptı.
Uygulamada öyle gözüküyor.
Arabayı evin önüne cekeriz direğe bağlarız boynundan tasmayla.... Kullanmayız Bakım sorun değil..Yakıt alma derdi de biter.

Benim
2021 de 980 (şubat)
2022 de 1830(şubat)

Olan kasko icin (full hasarsız 20 yıldır)

2023 ocaktan itibaren

5500 den aşağı kasko olmayacak artık.

Kazalı sicilli olanlar
+10.000 den başlayan fiyatlarla 12 taksit

Yeniden degerleme
%80 olacak

Mtv x 1,80

Bunlar nasıl ödenecek??

Son düzenleme:
@Kysr038 Adaşım zaten 2 yıldır ben ne zaman satacak olsam hanım karşı çıkıyor "arabasız ev mi olur?" diyor.
Satamıyorum kalıyor.
Tabi Üzerimizdeki büyük yükü düşünemiyorlar sanırım.
Kod:
Bakım : 1.300₺
TÜV 1/2 : 305₺
T.Sigortası : 1.700₺
Kasgo : 4.000₺
MTV : 1.000₺
Yıkama, Park VS : 700₺
Amortismanı saymıyorum bile
Toplam Yıllık maliyeti yakıt hariç : Yaklaşık 10.000₺

Arkadaşlar buji değişim işçiliği sanayide ne kadardır durduk yere carpilmayalim birde triger durumuna kapağını açmadan bakma şansımız varmı kenardan alttan vs golf 7 1.2 TSI

@La1end golf 7 1.2 dediğinize göre aracınız 7-8 yaşlarında olmalı neden yetkili servise gitmiyorsunuz?

@Terms geçen burda bahsedilmişti yetkili servise git fiyat çok farketmez diyede yetkili servise hiç gitmedim çalışma sistemini de bilmiyorum benim bildiğim pahalı olduğu ve araç yanına almıyorlar sanayide ustayla beraber baksak benimde içim rahat eder hem gözümle görürüm hemde konuşur anlaşırız yetkili serviste böyle bir muhattap bulabilecek miyiz

@La1end Ben sürekli yetkili serviste aracımın yanına gidiyordum hatta usta ile muhabbet ediyordum.
Yetkili serviste 7 yaşındaki bir aracın buji değişim işçiliği 250₺ civarıdır. Üstelik te orjinal buji takılır o da %25/30 indirimli olur.
Sanayide hiç bir usta bujiyi tork anahtarı ile sıkmaz. Servis 25nm ile sıkar. Onemsemeyebilirsiniz ama bu sıkma işlemi için bile servise gidilir bence.

@Terms geçen burda bahsedilmişti yetkili servise git fiyat çok farketmez diyede yetkili servise hiç gitmedim çalışma sistemini de bilmiyorum benim bildiğim pahalı olduğu ve araç yanına almıyorlar sanayide ustayla beraber baksak benimde içim rahat eder hem gözümle görürüm hemde konuşur anlaşırız yetkili serviste böyle bir muhattap bulabilecek miyiz
Her şeyin bir ilki vardır, yetkili serviste de servis danışmanı var onunla muhatap oluyorsunuz.

Volkswagen im uygulamasını yüklüyor kayıt oluyorsunuz,

Randevu oluşturuyorsunuz.

4 buji değişimi yaptırmak istiyorum yazıyorsunuz açıklama kısmına.

Onlar sizi arıyor şu gün şu saat randevunuzu oluşturayım mı şeklinde, fiyat soruyorsunuz telefonda, kaba taslak bir rakam söylüyorlar, o rakamdan aracınızın yaşına göre yüzde 30 a varan indirim yapıyorlar.

Volkswagenim uygulamasını çözemezseniz direkt arayın randevu alacağım deyiniz. Ama oraya gittiğinizde de hatırlatın uygulamayı aktif edemediğinizi, indirimler için gerekliydi sanırım o uygulama.

Randevu saati gidin, aracı dışarı parkedin, içerde zaten karşılıyor yönlendiriyorlar servis danışmanına.

İşlem süresi servisin yoğunluğuna göre değişir, benimki 2 saat sürmüştü, içerde klimalı salonda mis gibi oturun içeceğinizi için, sıfır araçları inceleyin. Dışarda işiniz varsa onu halledin, araç hazır olmaya yakın haber ediyorlar. İçi dışı yıkanmış şekilde teslim ediyorlar...

Geri
Üst Alt