@necati usta (Kaygusuz oto) forumda bilinen ve memnun olunan bir usta. Ben de forumdan öğrenip gittim ve memnun kaldım.Aydınlatıcı bilgi için tekrar teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Not ettim.
Ankara’da servis hizmeti alabileceğim bir adres belirtebilirseniz memnun olurum.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Not ettim.@necati usta (Kaygusuz oto) forumda bilinen ve memnun olunan bir usta. Ben de forumdan öğrenip gittim ve memnun kaldım.
Arca paketin kapsamı nedir acaba?2016 Model 1.4 TSI Manuel 58.380 km (Mart 2017 trafige cikis) 6. Bakim = 3.919 TL (Indirim uygulanmis)
VW ARCA Ankara
(Bozuk olan multimedya ses dügmesi icin de Ankara'daki Mesut Elektronik'e yönlendirdiler. Kendileri servis olarak tum multimedya sistemini degistirebilirlermis. Mesut Elektronik sadece dügmeyi degistirebilirmis.)
Bu yılki bakımda liqui moly den shell helix e geçmeyi düşünüyorum ekonomik nedenlerden dolayıyağ konusunda ben çok fark ettiğini düşünmüyorum shell de çok iyi bir yağ hem ekonomik
Bu yılki bakımda liqui moly den shell helix e geçmeyi düşünüyorum ekonomik nedenlerden dolayı
Bende 2 yıl liqui moly kullandım top tec4200 bu yıl bu yagı kullandım şimdilik memnunum fakat liqui moly e göre deneyimledigimde ısınma cabuk oluyor doğal gazdan üretilen bir motor yagıBu yılki bakımda liqui moly den shell helix e geçmeyi düşünüyorum ekonomik nedenlerden dolayı
Çabuk ısınmanın zararı nedir, ne fark ettiriyorEkli dosyayı görüntüle 60726Ekli dosyayı görüntüle 60726
Bende 2 yıl liqui moly kullandım top tec4200 bu yıl bu yagı kullandım şimdilik memnunum fakat liqui moly e göre deneyimledigimde ısınma cabuk oluyor doğal gazdan üretilen bir motor yagı
Motor, hava kanallari/klima sistemi temizligi. Genel temizlik de dahil. Ama yillik bakima dahil oldugu icin indirimli.Arca paketin kapsamı nedir acaba?