Güncel Bakım Masrafları

Ankara da olanlar icin

Kışı kışlıklarla gecirip Nisan ayına yazlık ihtiyacı olan

Degerlendirsin

Şaşmaz sanayide İmece jant lastik

Continental premium contact 6
225 45 17

1450 TL !!! (2022 üretim)

http://www.imecejantlastik.com/

Piyasadaki en dip conti 6 fiyatı

Falken e kafayı taktım ben
(1100 tl) Baba lastik değil evet. Briçstondan ne kadar kötü olabilir ki ? ...Deney yapıcaz
Geçen sene ben de bu lastiklerden aldım. O sıralarda malum sitede yine en uygun fiyatı oydu. Telefon ile arayınca o fiyat 2020ler için geçerli , yanlışlık yapmışız gibilerinden konulmuşlardı. Hatta Google yorumlarda da telefonda yeni tarih deyip orada eski tarihli vermeye çalışmışlar diye bir yorum vardı.

Geçen sene ben de bu lastiklerden aldım. O sıralarda malum sitede yine en uygun fiyatı oydu. Telefon ile arayınca o fiyat 2020ler için geçerli , yanlışlık yapmışız gibilerinden konulmuşlardı. Hatta Google yorumlarda da telefonda yeni tarih deyip orada eski tarihli vermeye çalışmışlar diye bir yorum vardı.
Yok zaten özellikle Ankara da olanlar icin diye yazmıştım. İnternetten lastik siparişi süprizlere acık

Lastik olayında gidip lastigin yılına /haftasına / üretim yerine lastigin sıkıntısızlıgına göre bu şaşmazdaki adrese bizzat gidilir alınır.

Uyarı için teşekkürler Ali hocam. Servis geçmişine baktım, aynen dediğiniz gibi ilk bakımdan bu yana H ile biten kodlu filtre kullanılmış. Fiyat farkı olsa bile kalitesi düşük olanı tercih etmezdim, aynı ise neden tercih edelim… Hava ve polen filtresinin değişimi için tavsiyeniz nedir?
(TSI motorda) hava filtresini değiştirmek için yıldız tornavida ve kelepçeleri sökmek için ---> filtre hortumu kelepçe sökme anahtarına ihtiyacınız olacak.,

Eski filtreyi çıkarınca "filtre haznesinin" içini (temiz ve nemli bir mikrofiber bez) ile silip yenisini takarsınız.,

Eliniz yatkınsa kelepçeleri karga burun ile de kolayca sökebilirsiniz ama tecrübeniz yoksa dikkatli olmalısınız yoksa kelepçeler zarar görebilir.

Sahte filtreye karşı dikkat edin, güvenilir bir yerden temin etmenizi öneririm.

Teşekkürler :) ilk bakımın faturasını buldum oradan baktım filtre koduna H ile bitiyor :))
Sürekli eski faturaları bulmakla uğraşmanıza gerek yok., telefonunuzdan --> volkswagenim uygulamasını indirin, aracın tüm servis geçmişini, tüm bakım faturalarınnı her şeyini görebilirsiniz.

Yok zaten özellikle Ankara da olanlar icin diye yazmıştım. İnternetten lastik siparişi süprizlere acık

Lastik olayında gidip lastigin yılına /haftasına / üretim yerine lastigin sıkıntısızlıgına göre bu şaşmazdaki adrese bizzat gidilir alınır.
Bu arada ben de Ankara’dayım 🙂

Bu arada bugün ben de Ankara’da yetkili servisten bakım fiyatı aldım. Yağ+Yağ filtresi+ Sızdırmaz conta+Cam suyu için 1980 lira fiyat verdiler. Eğer polen filtresi ve hava filtresi ekletirsem de 2850 lira çıktı. Ekstra indirim talep ettim ama bu konuda çok katılardı. Aracım da full yetkili servis bakımlı, servis bakımlı olmadığında bırakmak istemiyorum ama dışarısı işe ciddi fiyat farkı var.

Bu arada bugün ben de Ankara’da yetkili servisten bakım fiyatı aldım. Yağ+Yağ filtresi+ Sızdırmaz conta+Cam suyu için 1980 lira fiyat verdiler. Eğer polen filtresi ve hava filtresi ekletirsem de 2850 lira çıktı. Ekstra indirim talep ettim ama bu konuda çok katılardı. Aracım da full yetkili servis bakımlı, servis bakımlı olmadığında bırakmak istemiyorum ama dışarısı işe ciddi fiyat farkı var.
Hangi servis verdi bu fiyatı ? Bir de araç kaç model acaba ?

7.5 tsi için Mann yağ filtresi aldım normalde kodu 712/95 olması gerekiyor benim aldığım ürünün kodu 712/93 sorun teşkil eder mi ve ya uyumlu mudur araç 2018 1.4 tsi

Ekli dosyalar

• CD4DF58B-C66F-4021-9EB0-C1F9A73836BD.jpeg
    CD4DF58B-C66F-4021-9EB0-C1F9A73836BD.jpeg
    104.1 KB · Görüntüleme: 17
7.5 tsi için Mann yağ filtresi aldım normalde kodu 712/95 olması gerekiyor benim aldığım ürünün kodu 712/93 sorun teşkil eder mi ve ya uyumlu mudur araç 2018 1.4 tsi
Yani Mann sitesinden baktığımızda 712/93 modelinde üstte ayrıca bir parça daha gözüküyor. Sizdeki resim 712/95 tipinde. Ama neden öyle bir bilen varsa cevaplayabilir belki. 1664960084660.png

Yani Mann sitesinden baktığımızda 712/93 modelinde üstte ayrıca bir parça daha gözüküyor. Sizdeki resim 712/95 tipinde. Ama neden öyle bir bilen varsa cevaplayabilir belki. Ekli dosyayı görüntüle 60951
hocam satıcıyla konuştum mann filtrelerde tedarik sıkıntısı olduğu için ellerinde 712/95 kodlu olan yokmuş 712/93 kodlu olanı göndermişler .93 kodlu filtre CAX, CBZB, CAY motorlarda kullanılıyormuş benim aracımın motor kodu CZC ile başlıyor. üzerindeki plastik parçayıda (conta görevi görüyor sanırım) kendileri söküp gönderiyorlarmış. bu durum pek içime sinmedi açıkçası filtre yerine oturabilir fakat çalışma prensipleri farklıdır diye düşünüyorum şu an işlerim yoğun zaten parçayı da kullanmadım eğer problem çıkaracak bir durum söz konusu ise iade edeceğim

Geri
Üst Alt