Güncel Bakım Masrafları

Şu an Doğuş Oto'dayım. Seat Leon 2020 araç için 2508 TL ön fiyat aldım(hava filtresi geçen bakımda değiştiğinden hariç dediler). Bakım bitince bi aksilik olmazsa nihai fiyatı bildiririm.

2508 TL'ye bitti. Ekstra bir şey çıkmadı. Arka balatalar birkaç ay sonra kontrol edilmeli dedi danışman.

Son düzenleme:

Servisleri anlamıyorum. Yukarıdaki faturaya göre konuşuyorum.
1.ve 2. nci kalemde filtrelerin değişimi için işçilik yazıp 3 ve 4 ncü kalem de yine işçilik yazmak nedir?

Servisleri anlamıyorum. Yukarıdaki faturaya göre konuşuyorum.
1.ve 2. nci kalemde filtrelerin değişimi için işçilik yazıp 3 ve 4 ncü kalem de yine işçilik yazmak nedir?
buna bende anlam veremiyorum malesef.Bu sefer ki bakımda sadece yağımı ve yağ filtremi değiştirttim yağı da kendim götürdüm servise haliyle yazamadılar o işçilik kalemlerini :)Filtreleri kendim değiştirdim.

Hocam su sokak ağzını bırak asabını bozma insanın
fiyatlar normal ben filtre setini ve yagı 1200tl ye aldım dışarıda 300tl de işçilik ödeyeceğim min 1500tl..y. serviste 2000-2500tl (%30 8 yaş inidirmi ile)...servis ile kendi aldıgım ve yaptıracagım işler arasında 1000tl fark olması normal..sizde silecekde var..arkadasın mesajıda olmamış yetkili servisler b şekilde fiyatlıyor örnegiin bmw serisi kabin filtresi 1000tl küsür dışarıda 300-400tl..kısaca y servisler hep pahalıdır ama vw servisleri diğer almanlara göre daha insaflı hatta renault bile absürd fiyatlar çıkarıyor

Arkadaşlar merhaba bir konuda size danışmak istiyorum arkadaşımın skoda fabia 11.11.2020 trafiğe çıkışlı 1.0 tsi dsg aracı var
30.000 km rutin bakimi geldi
Bakim icin servisle görüştüğümde 4.500 tl fiyat ile rutin bakim ucreti önermiş yalnız araç 2. Yılı dolmak üzere
Arac garantiden çıkana kadar normalde servis önerilir sizce bu noktada ve daha sonrasında DSG nin iyi niyet garantisi de nedeniyle sizce bu kadar rakama servis bakimi mi yoksa garantisi zaten dolmak üzere olan aracı özel serviste cok daha uygun fiyata mi yaptiralim
Sizlerin önerilerini fikirlerini meram ediyorum
Tesekkurler

Arkadaşlar merhaba bir konuda size danışmak istiyorum arkadaşımın skoda fabia 11.11.2020 trafiğe çıkışlı 1.0 tsi dsg aracı var
30.000 km rutin bakimi geldi
Bakim icin servisle görüştüğümde 4.500 tl fiyat ile rutin bakim ucreti önermiş yalnız araç 2. Yılı dolmak üzere
Arac garantiden çıkana kadar normalde servis önerilir sizce bu noktada ve daha sonrasında DSG nin iyi niyet garantisi de nedeniyle sizce bu kadar rakama servis bakimi mi yoksa garantisi zaten dolmak üzere olan aracı özel serviste cok daha uygun fiyata mi yaptiralim
Sizlerin önerilerini fikirlerini meram ediyorum
Tesekkurler
dsg ise servise devam

Oyle mi diyorsun cem hocam

DSG nin iyi niyet garantisi de nedeniyle sizce bu kadar rakama servis bakimi mi yoksa garantisi zaten dolmak üzere olan aracı özel serviste cok daha uygun fiyata mi yaptiralim
tek kriteriniz DSG ise gerek yok yetkili servise, aradaki fark ile dolar alıp kenara koyun DSG sorun çıkarsa bile kenara koyduğunuz para ile aynı hesaba gelir, çıkarmazsa cebinize kalır.
Ben kendi adıma servise daha çok güvendiğimden (aslında yanlış), kayıtlı olmasından, satarken avantajlı olmasından dolayı yetkili servise gidiyorum.

iyi niyet sanırım 5 yıl oda kafalarına eserse..benim arabada 5 yılı dolduracak ve artık servisi dısarıda yaptıracagım..dsg de sanki sıkıntı var gibi

Geri
Üst Alt