evet o şekilde kullanılıyor.kuti içi kn filtre temizlenip tekrar kullanılabiliniyor değil mi hocam
evet o şekilde kullanılıyor.kuti içi kn filtre temizlenip tekrar kullanılabiliniyor değil mi hocam
T kodlu filtrenin çok çok bir farkı var mı H kodlu filtre ile? Kalite farkı dışında alınmaz mı yani?Sabah yıllık bakım için servise götürdüm.Poleni kendim değişmiştim.Filtre kutu içi kn kullanıyorum daha yeniydi.Ama yedek mann bagajda sıfır duruyor.Yağımı da götürdüm toptec 4200.Servisten de cam suyu ve antfriz aldım bagajda dursun diye.Böylece H kodlu yağ filtresi ile periyodik bakımı halletmiş olduk.
Forumda üye arkadaşlarımız h kodlu olan alman malı deyince bende o takılsın istedim.Yoksa zaten bagajda alman malı mann filtrem kutusunda duruyor.Maksat serviste değişsin.Değişiyorsa da en kalitelisi takılsın aynı fiyat madem.T kodlu filtrenin çok çok bir farkı var mı H kodlu filtre ile? Kalite farkı dışında alınmaz mı yani?
ben bu söylediğinizi yakıt filtresi için geçerli zannediyordum, hava filtresi de mi 2 bakımda 1 oldu artıkMerhabalar 2 bakımda bir hava filtresi değişimi yaptıkları için geçen bakımda benim arabanın hava filtresini degistirmediler. Yaklaşık 22bin km oldu sanki arabanın çekişi düştü gibi hissediyorum. Bu kafalarına göre verdikleri karar mı kendim söküp temizlesem faydası olur mu, hava filtresi ile alakası yok mudur? Sonraki bakıma da 5 ay kaldı.
Evet.ben bu söylediğinizi yakıt filtresi için geçerli zannediyordum, hava filtresi de mi 2 bakımda 1 oldu artık